O Noua Sansa | O Noua Viata

Sustine financiar

doneaza sustine financiarFiecare donatie pe care tu o faci in contul Asociatiei PRO STEM CELL are puterea de a schimba vieti. Mai mult, fiecare dintre noi ii poate inspira si poate fi un model pentru cei din jur. Poti face diferenta!

Credem ca daca ai ajuns pana aici ai inteles misiunea noastra si esti convins ca poti face ceva concret. Nu subestima puterea pe care o ai in comunitate. Daca iti place ce facem si ai convingerea ca am putea face mai mult, ne-ar fi de folos un cat de mic imbold financiar. Sprijinul tau conteaza. Fa o schimbare. Aplica acum!
Iti multumim pentru incredere!

Implica-te personal

Poti face o donatie prin transfer bancar (plata prin internet banking, prin transfer din cont la banca ta sau prin transfer de numerar la orice agentie BCR din Romania) folosind aceste detalii:

ASOCIATIA

PRO STEM CELL

Cod Fiscal:

22150335

Cont IBAN:

RO30 RNCB 0022 0881 6745 0001

Banca:

BCR - Sucursala Pitesti

Implica-ti compania

Compania dvs. este invitata sa ne sustina! Urmatoarele sunt OPTIUNI prin care ne puteti ajuta:

1. Devii sponsor

Incheiati un Contract de Sponsorizare cu Asociatia PRO STEM CELL si va deduceti 20% din impozitul pe profit datorat Statului, in limita a 3‰ din cifra de afaceri a companiei.
Care sunt avantajele dumneavoastra ca angajator?
Puteti decide ca 20% din impozitul pe profit, in limita a 3‰ din cifra de afaceri a companiei, sa fie folositi cum alegeti dumneavoastra. Aceasta sponsorizare este un mijloc de motivare a angajatilor, care pot astfel sa simta ca societatea pentru care lucreaza este responsabila din punct de vedere social si se implica in viata comunitatii.
Directori de companii, investiti in resursele umane, in potentialul oamenilor cu dizabilitati!

2. Devii partener

Devii partener si compania sau organizatia ta se bucura de beneficii financiare alaturandu-se noua!
Mai credem ca, pentru succes, e nevoie de corectitudine, competenta si eficienta. De aceea, ne bucuram ca ai decis sa incepi o relatie de lunga durata cu noi. Vei avea parte de suport, de programe dedicate si de toata atentia pe care o meriti.

Transparenta 100%

Este simplu: poti urmari exact unde merg fondurile donate de tine. Poti oricand sa afli de la noi in ce proiect s-au investit (sau se vor investi) fondurile transferate de tine. Si, mai mult decat atat, ne poti cere o destinatie anume a fondurilor donate. Putem discuta detalii despre actiunile noastre, despre proiectele in derulare si despre planurile de viitor, astfel incat sa poti decide directia exacta in care se investesc resursele financiare donate de tine.

Recunoastere

Fie ca donezi, fie ca nu, poti sa te implici in PRO STEM CELL pentru a-i inspira si ajuta pe cei din jurul tau! De asemenea, te rugam sa ne contactezi dupa ce ai donat pentru a-ti multumi direct. Si pentru a te include intr-o lista unde te vom tine la curent cu programele noastre si a-ti oferi surprize special rezervate pentru donatorii PSC.

Feedback

Parerea ta conteaza!

O NOUA SANSA | O NOUA VIATA urmareste sa schimbe imaginea dizabilitatii in ceva sexy si atragator. Experiente din scaunul rulant.

Informatii pentru paraplegici, tetraplegici si insotitorii lor, pentru cei care au suferit un traumatism de coloana vertebrala sau alte boli invalidante ale coloanei/maduvei spinarii.

Handicapul este o arta. Este un mod ingenios de a trai
Neil Marcus

Copyright © 2023

Top Desktop version