O Noua Sansa | O Noua Viata

Campania Directioneaza 3,5%

directioneaza doi la sutaCAMPANIA DIRECTIONEAZA 3,5% are ca scop promovarea prevederii prin care persoanele fizice platitoare de impozit pe venit, pot directiona 3,5% din impozitul anual catre un ONG, sprijinind proiecte in folosul comunitatii.

Formularul fiscal 230 este instrumentul prin care puteti solicita statului directionarea impozitului d-voastra catre o entitate non-profit. Termen de depunere: pana la data de 25 mai a anului urmator celui de realizare a venitului.

Cum ne puteti sprijini in aceasta campanie?

Este foarte simplu. Puteti descarca formularul 230 precompletat, sau daca aveti deja un formular in alb, notati datele de identificare de mai jos:

  • Denumire entitate non-profit: Asociatia PRO STEM CELL
  • Cod de identificare fiscala al entitatii nonprofit: 22150335
  • Cont bancar: RO30 RNCB 0022 0881 6745 0001

Nu va faceti probleme daca nu cunoasteti suma corespunzatoare a 3,5% din impozit. Va fi calculata de catre organele fiscale. Puteti lasa casuta necompletata.

In cazul in care ati optat pentru distribuirea sumei reprezentand pana la 3,5% din impozitul anual pentru o perioada de 2 ani, atunci pentru cel de-al doilea an virarea sumelor se efectueaza in anul urmator depunerii cererii, in termen de 90 de zile de la expirarea termenului legal de exercitare a optiunii.

Cei care trebuie sa depuna "declaratia unica" NU depun formularul 230 ci vor avea in acea declaratie o rubrica adecvata, echivalenta acestui formular.

Potrivit instructiunilor de completare a formularului 230, acesta se completeaza si se depune de catre contribuabili, persoanele fizice care realizeaza venituri din salarii si asimilate acestora, inscriind cu majuscule, citet si corect, datele prevazute de formular. Formularul trebuie depus la registratura organului fiscal de care apartineti (Administratia Finantelor Publice), prin posta cu scrisoare recomandata, electonic (prin Spatiul Privat Virtual) sau direct la sediul nostru. Data limita este 25 mai 2023 (data inregistrarii sau a postei).

Lista Administratiilor Financiare este vizibila aici si aici.

Pentru orice lamuriri suplimentare, ne puteti contacta la:

Telefon: 0753.916.946

E-mail: contact[at]prostemcell.org - subiect Campania 3,5%.

Beneficiile angajatilor si a companiilor locale

Prevederea 3,5% nu are nici un fel de implicatii legale sau financiare pentru angajatori, ci duce la un climat fiscal transparent, la pastrarea fondurilor de la contribuabili pe plan local si la rezolvarea unor probleme sociale locale.

O companie care isi incurajeaza angajatii sa directioneze 3,5% din impozitul lor, este o companie responsabila social. Veti contribui astfel la cresterea imaginii firmei dumneavoastra in ochii autoritatilor, partenerilor de afaceri si angajatilor.

Organizatia noastra va poate asigura sustinere in mentinerea unei imagini pozitive si responsabile in societate, prin mediatizarea suportului oferit, mentionarea in orice actiune de amploare derulata, in pliante sau alte materiale publicitare, cat si pe site-ul organizatiei noastre.

Asta-i tot. Iti multumim pentru increderea pe care ne-o acorzi!

Feedback

Parerea ta conteaza!

O NOUA SANSA | O NOUA VIATA urmareste sa schimbe imaginea dizabilitatii in ceva sexy si atragator. Experiente din scaunul rulant.

Informatii pentru paraplegici, tetraplegici si insotitorii lor, pentru cei care au suferit un traumatism de coloana vertebrala sau alte boli invalidante ale coloanei/maduvei spinarii.

Handicapul este o arta. Este un mod ingenios de a trai
Neil Marcus

Copyright © 2023

Top Desktop version