O Noua Sansa | O Noua Viata

Disreflexia autonoma poate fi confundata cu preeclampsia in timpul sarcinii?

Traducere

Disreflexia autonoma este o reactie medicala la un dezechilibru autonom in sistemul nervos al maduvei spinarii. Persoanele care au leziuni deasupra vertebrei T6, este bine sa cunoasca diferenta intre disreflexia autonoma si preeclampsie pentru ca ambele au aceleasi simptome, insa tratamentul este foarte diferit. In cazul disreflexiei autonome, vrem sa tratam disreflexia si sa mentinem sarcina pana la capat. In cazul preeclampsiei, exista risc major pentru copil, iar rezultatul va fi provocarea nasterii. Insa daca mergeti la Urgente, simptomele acestora sunt foarte apropiate, asa ca este important ca cineva sa stie daca este vorba despre o disreflexie. Am cunoscut femei cu nivel superior al leziunii care au avut probleme cu disreflexia, chiar si fara sa fie insarcinate, care au fost internate cel putin o luna in spital doar pentru monitorizare, insa trebuie sa spun ca probabil, nu reprezinta marea majoritate.

Feedback

Parerea ta conteaza!

O NOUA SANSA | O NOUA VIATA urmareste sa schimbe imaginea dizabilitatii in ceva sexy si atragator. Experiente din scaunul rulant.

Informatii pentru paraplegici, tetraplegici si insotitorii lor, pentru cei care au suferit un traumatism de coloana vertebrala sau alte boli invalidante ale coloanei/maduvei spinarii.

Handicapul este o arta. Este un mod ingenios de a trai
Neil Marcus

Copyright © 2023

Top Desktop version