O Noua Sansa | O Noua Viata

De unde pot obtine oamenii informatii in legatura cu viata sexuala si fertilitatea, dupa un TVM?

Traducere

In primul rand, as recomanda implicarea unui centru specializat in leziuni medulare cineva care se ocupa zilnic de leziunile medulare, pentru ca vor avea resurse. Unul dintre acestea este Model Systems, au psihologi care manifesta interes pentru persoanele cu dizabilitati, sunt foarte, foarte multi oameni, unii dintre ei sunt chiar persoane cu dizabilitati. As vrea ca oamenii sa fie precauti in legatura cu un singur lucru: sa caute persoane care le pot oferi informatii de actualitate, nu din experienta, deoarece experienta celorlalti este cu totul alta si desi experienta este un adevarat profesor, nu poate fi cu totul intemeiata pe realitate. Deci, combinati realitatea cu practica. Exista o mare cantitate de informatii pe internet. Recomand, pe langa chestiile de pe internet, fiindca nu stim intotdeauna daca siteurile sunt de incredere si spun tot adevarul, sa discutati cu personalul medical calificat, care lucreaza in zona dvs., doar pentru a va confirma ca tot ce ati invatat de pe internet este exact, corect si de folos.

Feedback

Parerea ta conteaza!

O NOUA SANSA | O NOUA VIATA urmareste sa schimbe imaginea dizabilitatii in ceva sexy si atragator. Experiente din scaunul rulant.

Informatii pentru paraplegici, tetraplegici si insotitorii lor, pentru cei care au suferit un traumatism de coloana vertebrala sau alte boli invalidante ale coloanei/maduvei spinarii.

Handicapul este o arta. Este un mod ingenios de a trai
Neil Marcus

Copyright © 2023

Top Desktop version