O Noua Sansa | O Noua Viata

Care sunt obstacolele psihologice in privinta vietii sexuale cu care se confrunta barbatii dupa un TVM?

Traducere

Cred ca acest lucru difera de la persoana la persoana. Una dintre cele mai des intalnite situatii cu care m-am confruntat de-a lungul anilor, este ca daca persoanele sunt tinere, necasatorite, atunci cand vine vorba de intalniri, se tem ca nimeni nu le va iubi asa cum sunt, si-si creeaza anumite bariere, cum ar fi scaunul cu rotile, sau au sentimentul ca functia lor sexuala nu este in parametri normali: "Voi putea avea o relatie sexuala?", "Cum ma voi descurca cu vezica?", "Cum ma voi descurca cu colonul?" Toate acestea sunt probleme de ordin personal. La fel se intampla si cu problemele legate de imaginea de sine. La inceput, nu vor fi asa siguri pe ei si dureaza o perioada pentru a-si construi increderea in sine. I se intampla oricarei persoane care trece prin schimbari majore in timpul vietii. Nu este diferit nici in cazul leziunilor medulare. Apoi, pentru unele persoane, este de inteles deoarece poate sunt diferite, poate au disfunctii erectile sau senzatiile sunt modificate, exista disfunctii ejaculatorii, unele persoane spun ca daca nu mai sunt 100% cum erau inainte, atunci nu este bine si in acest mod cred tot timpul. Alte persoane incearca sa se adapteze.

Feedback

Parerea ta conteaza!

O NOUA SANSA | O NOUA VIATA urmareste sa schimbe imaginea dizabilitatii in ceva sexy si atragator. Experiente din scaunul rulant.

Informatii pentru paraplegici, tetraplegici si insotitorii lor, pentru cei care au suferit un traumatism de coloana vertebrala sau alte boli invalidante ale coloanei/maduvei spinarii.

Handicapul este o arta. Este un mod ingenios de a trai
Neil Marcus

Copyright © 2023

Top Desktop version