O Noua Sansa | O Noua Viata

Ce inseamna "toleranta pielii" si cum poate fi dezvoltata?

Traducere

Toleranta pielii variaza de la individ la individ. La inceput, de obicei toleranta este mai mica, dar in multe cazuri, pacientii pot dezvolta aceasta toleranta pentru perioade mai lungi de timp. Am avut pacienti care puteau sta asezati aproape toata ziua sau chiar au doar o ora de eliberare a presiunii, iesind din scaunul rulant dupa o jumatate de zi, eliberandu-si astfel presiunea. Asadar, aceasta toleranta variaza de la pacient la pacient. Prelungiti perioada de la 15 la 30 de minute odata, iar cand faceti aceste prelungiri trebuie sa verificati zona care a suportat presiunea pentru a va asigura ca nu exista nicio leziune la nivelul pielii, nicio modificare a nuantei acesteia si nici vreo modificare consistenta a texturii, ca nu sunt vanatai sau nu se simte disconfort in cazul in care pacientul raspunde senzorial. As opta ca toleranta sa fie crescuta la o saptamana odata, cresterea facandu-se treptat.

Feedback

Parerea ta conteaza!

O NOUA SANSA | O NOUA VIATA urmareste sa schimbe imaginea dizabilitatii in ceva sexy si atragator. Experiente din scaunul rulant.

Informatii pentru paraplegici, tetraplegici si insotitorii lor, pentru cei care au suferit un traumatism de coloana vertebrala sau alte boli invalidante ale coloanei/maduvei spinarii.

Handicapul este o arta. Este un mod ingenios de a trai
Neil Marcus

Copyright © 2023

Top Desktop version