O Noua Sansa | O Noua Viata

Ce este celulita si cum este tratata?

Traducere

Celulita nu este provocata de presiune, ci este provocata de patrunderea bacteriilor care declanseaza o infectie. Manifestarea bine-cunoscuta este inrosirea din jurul ranii, probabil o dunga ascendenta. Trebuie sa fiti foarte grijulii la aparitia oricarui tip de roseata care se deplaseaza spre zona centrala a corpului. Poate fi o tumefiere; exista, de obicei, o sensibilitate profunda, daca pacientul simte. Ar putea fi o tumefiere si ar trebui sa se intensifice drenajul. In cazul celulitei, se necesita tratament imediat. De regula, pacientii se vindeca destul de bine cu antibiotice si prin atitudine atunci cand au celulita. Este o idee buna pentru un pacient sa solicite tratament medical imediat, chiar sa mearga la urgenta in cazul in care suspecteaza celulita.

Feedback

Parerea ta conteaza!

O NOUA SANSA | O NOUA VIATA urmareste sa schimbe imaginea dizabilitatii in ceva sexy si atragator. Experiente din scaunul rulant.

Informatii pentru paraplegici, tetraplegici si insotitorii lor, pentru cei care au suferit un traumatism de coloana vertebrala sau alte boli invalidante ale coloanei/maduvei spinarii.

Handicapul este o arta. Este un mod ingenios de a trai
Neil Marcus

Copyright © 2023

Top Desktop version