O Noua Sansa | O Noua Viata

Care este cel mai bun mod pentru a alege o perna pentru scaunul rulant?

Traducere

Pernele pentru scaunul rulant sunt stabilite de kinetoterapeut in centrul de recuperare. Exista perne diferite: cu gel, cu apa, Roho sau standard. Un tip de perna poate fi mai potrivit pentru o persoana decat un altul, insa stabilirea corecta a tipului de perna se face in functie de stabilirea corespunzatoare a unei harti a presiunii. Acesta este un procedeu tehnologic computerizat in care pacientul este asezat pe perna, iar noi putem vedea virtual care zone sunt mult mai mult supuse presiunii, astfel incat schimband diferite perne pe scaun, sa putem descoperi care dintre acestea se potriveste cel mai bine pentru pacientul respectiv. Pernele pentru scaunul rulant sunt ca orice alt lucru: se uzeaza de-a lungul timpului. Acestea trebuie sa fie examinate frecvent, trebuie sa fie umflate corespunzator si, uneori, trebuie sa fie inlocuite.

Feedback

Parerea ta conteaza!

O NOUA SANSA | O NOUA VIATA urmareste sa schimbe imaginea dizabilitatii in ceva sexy si atragator. Experiente din scaunul rulant.

Informatii pentru paraplegici, tetraplegici si insotitorii lor, pentru cei care au suferit un traumatism de coloana vertebrala sau alte boli invalidante ale coloanei/maduvei spinarii.

Handicapul este o arta. Este un mod ingenios de a trai
Neil Marcus

Copyright © 2023

Top Desktop version