O Noua Sansa | O Noua Viata

Scaune pentru plaja si alte suprafete greu accesibile

Scaune pentru plaja si alte suprafete greu accesibile Scaune pentru plaja si alte suprafete greu accesibile

Construite in mare parte din otel, aluminiu si mase plastic usoare, scaunele rulante de plaja sunt rezistente atat la apa dulce cat si la apa sarata. Avand cauciucuri cu balon mare facilitand rostogolirea prin nisipul moale fara a se adanci si avand flotabilitate in apa. Scaunele rulante de plaja sunt de asemenea excelente pentru calatoriile prin zapada, iarba noroi si alte suprafete care in mod normal sunt greu accesibile pentru un scaun rulant standard. Atunci cand se afala pe un teren neaccesibil, anvelopele reduc impactul cu pietrele si pietrisul. Scaunele de plaja sunt o modalitate excelenta de a trece prin nisipul moala si de a intra in apa. Variaza in ceea ce priveste pretul pornind de la cateva sute de dolari. Modelele autopropulsate sunt rare si au in comun necesitatea unui insotitor.

 


Feedback

Parerea ta conteaza!

O NOUA SANSA | O NOUA VIATA urmareste sa schimbe imaginea dizabilitatii in ceva sexy si atragator. Experiente din scaunul rulant.

Informatii pentru paraplegici, tetraplegici si insotitorii lor, pentru cei care au suferit un traumatism de coloana vertebrala sau alte boli invalidante ale coloanei/maduvei spinarii.

Handicapul este o arta. Este un mod ingenios de a trai
Neil Marcus

Copyright © 2023

Top Desktop version