O Noua Sansa | O Noua Viata

Scaune moderne vs. scaune rulante antice

Two Way scaun cu rotile conceput pentru a rezolva neplacerile traite de utilizatorii de carucioare Two Way scaun cu rotile conceput pentru a rezolva neplacerile traite de utilizatorii de carucioare

Comparati aceste prototipuri si design-uri de viitor cu scaunele cu rotile antice si veti vedea cat de mult s-a imbunatatit productia de carucioare in ultimul secol. Viata utilizatorilor de carucioare la inceputul secolului 20 si a celor cu leziuni ale maduvei spinarii a fost extrem de dura. Rezultatele de viata asteptate au fost sumbre si norocosii care au reusit sa supravietuiasca au fost sever restrictionati de carucioarele arhaice. Incapabil sa traiasca independent siscaun cu rotile sa se miste prin imprejurimi, lejer, utilizatorul de scaun cu rotile a stagnat destul de mult.

Din fericire, in noul mileniu, suntem destul de norocosi sa avem fibra de carbon, titan, cauciuc si mase plastice. Utilizand acestea si masini moderne de inalta calificare, se pot crea in ziua de azi scaune cu rotile incredibil de usoare, robuste si de toate tipurile. Suntem liberi sa ne aventuram in comfort sigur si stil.

 


Feedback

Parerea ta conteaza!

O NOUA SANSA | O NOUA VIATA urmareste sa schimbe imaginea dizabilitatii in ceva sexy si atragator. Experiente din scaunul rulant.

Informatii pentru paraplegici, tetraplegici si insotitorii lor, pentru cei care au suferit un traumatism de coloana vertebrala sau alte boli invalidante ale coloanei/maduvei spinarii.

Handicapul este o arta. Este un mod ingenios de a trai
Neil Marcus

Copyright © 2023

Top Desktop version