O Noua Sansa | O Noua Viata

Scaune cu rotile pentru sport

Scaun cu rotile pentru sport HXC BMX Scaun cu rotile pentru sport HXC BMX

Sportul in scaun cu rotile si echipamente sportive pentru persoane cu dizabilitati

Scopul construirii scaunelor cu rotile si ajutoare de echipament sportiv, care sunt disponibile pentru majoritatea categoriilor sportive, este sa permita persoanelor cu handicap sa participe la evenimente sportive de agrement si competitie.

Materialele moderne, din fibra de carbon, titan si termo-plastice, impreuna cu o gama larga de diferite aliaje si polimeri au facilitat dezvoltarea de ajutoare sportive adaptate tehnic la inalt nivel, in special echipamente sportive la un nivel competitiv profesional, cum ar fi Jocurile Paralimpice. Aceste scaune cu rotile sofisticate si ajutoare sportive pot, de exemplu, sa ajute sportivii cu dizabilitati sa alerge mai repede decat colegii lor sportivi sanatosi.


Feedback

Parerea ta conteaza!

O NOUA SANSA | O NOUA VIATA urmareste sa schimbe imaginea dizabilitatii in ceva sexy si atragator. Experiente din scaunul rulant.

Informatii pentru paraplegici, tetraplegici si insotitorii lor, pentru cei care au suferit un traumatism de coloana vertebrala sau alte boli invalidante ale coloanei/maduvei spinarii.

Handicapul este o arta. Este un mod ingenios de a trai
Neil Marcus

Copyright © 2023

Top Desktop version