O Noua Sansa | O Noua Viata

Care sunt nevoile de baza ale existentei pe care ingrijitorii le ignora deseori?

Traducere

De obicei, oamenii rad atunci cand le spui: "Continuati sa va faceti exercitiile fizice" pentru ca acest lucru n-a fost o prioritate, si n-a fost o prioritate nici inainte de a trece prin aceasta provocare, prin aceasta schimbare importanta in viata. Deci, cand ne referim la "exercitiu fizic" nu inseamna ca trebuie sa va duceti intr-o sala de gimnastica o ora pe zi. Acest lucru poate insemna sa iesiti sa va plimbati pe strada, poate insemna sa va asezati si sa va intindeti cateva minute. Pastrandu-va corpul activ, va va face sa va simtiti mai energici si sa va simtiti mai sanatosi. Enumar lucrurile mai usor de inteles, insa toate sunt foarte importante. Asigurati-va ca va hraniti. Este o functie de baza foarte importanta, iar oamenii uita s-o faca in timp ce acorda ingrijire sau ii minimizeaza importanta. Incep sa manance numai fast-food, indiferent ce gasesc, pornind de la gustari neglijandu-si astfel propria nutritie. Toate aceste lucruri pot parea lipsite de importanta in confruntarea problemelor zilnice, dar acestea va mentin sanatatea si buna functionare a organismului, ca sa fiti persoana puternica pe care va doriti sa fiti.

Feedback

Parerea ta conteaza!

O NOUA SANSA | O NOUA VIATA urmareste sa schimbe imaginea dizabilitatii in ceva sexy si atragator. Experiente din scaunul rulant.

Informatii pentru paraplegici, tetraplegici si insotitorii lor, pentru cei care au suferit un traumatism de coloana vertebrala sau alte boli invalidante ale coloanei/maduvei spinarii.

Handicapul este o arta. Este un mod ingenios de a trai
Neil Marcus

Copyright © 2023

Top Desktop version