O Noua Sansa | O Noua Viata

Switch to desktop

Violeta Grigore

Violeta Grigore

Carol si Filip sunt nelinistiti si frustrati datorita faptului ca trebuie sa negocieze venirile si plecarile din lumea reabilitarii, de cand fiul lor adolescent a suferit un accident de motocicleta. Angela si-a "pus viata in asteptare", de cand a inceput sa aiba grija de parintii ei in varsta, cu mai multe afectiuni cronice. Maria doreste, uneori, ca sotul ei, paralizat din cap pana in picioare in urma unui accident la locul de munca, sa moara si s-o elibereze dar, in acelasi timp este chinuita de remuscarile produse de asemenea ganduri. Carol, Filip, Angela si Maria sunt patru persoane, printre milioane de oameni care ingrijesc o ruda sau un prieten bolnav sau cu un handicap. Ei sunt asistentii personali. Nu toate persoanele care ingrijesc se sacrifica in acelasi mod precum Angela, sau experimenteaza acelasi nivel de suferinta si durere, care umbresc viata lui Carol, Filip si a Mariei. Dar experienta de a deveni un insotitor este realitatea unui numar tot mai mare de persoane din intreaga lume.

Feedback

Parerea ta conteaza!

O NOUA SANSA | O NOUA VIATA urmareste sa schimbe imaginea dizabilitatii in ceva sexy si atragator. Experiente din scaunul rulant.

Informatii pentru paraplegici, tetraplegici si insotitorii lor, pentru cei care au suferit un traumatism de coloana vertebrala sau alte boli invalidante ale coloanei/maduvei spinarii.

Handicapul este o arta. Este un mod ingenios de a trai
Neil Marcus

Copyright © 2019 ProStemCell.org - All rights reserved.

Top Desktop version