O Noua Sansa | O Noua Viata

Daniel

Daniel

Fiecare zi de munca creativa este un factor care ma schimba si ma motiveaza sa fac lucrurile tot mai bine. Daca urasc ceva, atunci rutina zilnica este acel lucru.

Imi place munca in echipa, rezultatele vizibile. Admir oamenii optimisti si am o pasiune pentru masini.

Am inteles ca orice este posibil si respect oamenii care stiu sa incurajeze.

Sistem automat de locomotie cu feedback augmentat pentru recuperarea mersului prin antrenament intens fizic si functional, folosind sisteme electro-mecanice de suspendare partiala a greutatii corporale.

Miscarea functionala si stimularea senzoriala joaca un rol important in reabilitarea pacientilor cu afectiuni de natura neurologica in urma unui accident vascular cerebral, unor leziuni medulare spinale, unor leziuni cerebrale traumatice, precum si in cazul pacientilor cu scleroza multipla, paralizie cerebrala sau alte afectiuni neurologice.

Terapie functionala locomotorie intensiva
Sistemul Lokomat se compune dintr-o orteza robotica pentru mers si un sistem performant de sustinere a greutatii corporale combinate cu o banda de alergare.

Sistemul Erigo combina verticalizarea treptata cu terapia robotica de miscare, in scopul asigurarii sigurantei necesare pentru stabilizarea pacientului in pozitie verticala. Prin urmare, chiar si in cazul pacientilor cu deficiente neurologice grave (de exemplu aflati intr-o stare vegetativa) antrenamentul cu sistemul Erigo poate fi introdus in mod eficient chiar la cateva zile dupa atac. Sistemul Erigo asigura miscarea robotica si incarcarea ciclica a picioarelor, ajustabile in functie de capacitatile pacientului. Pacientii tolereaza pozitia verticala mai bine decat cei tratati pe mesele de tratament inclinate conventionale, care nu asigura functia de mers (pasit) si incarcarea ciclica a picioarelor.

Stimularea functionala electrica (FES) a sistemului Erigo®

Stender dinamic care permite persoanelor paraplegice sau tetraplegice, ridicarea in picioare din scaunul cu rotile. Alreh Medical produce incepand cu anul 2007, o gama complexa de stendere, potrivite pentru o gama larga de dizabilitati, care se adapteaza in functie de greutate, inaltime, diformitati corporale, stabilitatea trunchiului si este usor de utilizat atat de copii si tineri cat si de persoanele in varsta. Multe persoane cu dizabilitati sufera de contracturi musculare (spasticitate) ca urmare a afectiunii pe care o au, iar lipsa de miscare aprofundeaza aceasta stare. O gama de exercitii realizate cu acest dispozitiv sau chiar simpla verticalizare, imbunatatesc starea de sanatate a persoanei cu dizabilitati si conduc la o imbunatatire treptata a mobilitatii articulare, la intarirea masei musculare si la reducerea semnificativa sau chiar eliminarea completa a spasticitatii. Stenderele Alreh sunt dispositive compacte, usor de transportat si au dimensiunile tipice de: lungime x latime x inaltime - 100 x 80 x 130 cm.

Master Dynamic Active este o noua linie de Stendere, echipate cu un sistem special de role, care permite utilizatorului cu paeaplegie sa faca pasi cu rolele de rotatie. Pentru a permite utilizatorului sa faca pasi inainte si a se intoarce, rolele de rotatie din spate sunt blocate de un sistem special de inchidere, patentat si care se pune pe toate rolele active. In scopul de a merge inapoi, utilizatorul trebuie sa foloseasca sistemul de inchidere special activat prin maneta, care protejeaza astfel rolele impotriva miscarii de inainte si inapoi.

Feedback

Parerea ta conteaza!

O NOUA SANSA | O NOUA VIATA urmareste sa schimbe imaginea dizabilitatii in ceva sexy si atragator. Experiente din scaunul rulant.

Informatii pentru paraplegici, tetraplegici si insotitorii lor, pentru cei care au suferit un traumatism de coloana vertebrala sau alte boli invalidante ale coloanei/maduvei spinarii.

Handicapul este o arta. Este un mod ingenios de a trai
Neil Marcus

Copyright © 2019 ProStemCell.org - All rights reserved.

Top Desktop version