O Noua Sansa | O Noua Viata

Ana Tomita

Ana Tomita

"Pierderile te vor ajuta sa pretuiesti ceea ce ai; gustul infrangerii face victoria atat de dulce !"

Initierea sexului poate fi extrem de dificila atunci cand aveti un handicap. Oricat de increzatoar si sexy esti, teama ca cineva cu care ai fantezii ar putea fi dezgustat de corpul tau gol poate fi coplesitoare. Aceasta frica te poate face sa te simti vulnerabil si defetist, ceea ce nu este cazul sa fii. Daca ceea ce ai citit aici pare nerealist, probabil va aflati intr-un cadru pesimist, negativ al mintii, probabil, ati fost recent respinsi sau in depresie. Intoarce-te la asta mai tarziu si vezi daca are sens.

Ralph Waldo Emerson a spus, "intotdeauna sa faci ceea ce ti-e frica sa faci". Nu lasa frica sa strice totul. Daca simtiti ca tremurati, mai bine vorbiti despre ceea ce va face sa aveti emotii. Amintiti-va ca cel mai bun mod de a face fata fricii de respingere, este sa incerci. Cum spune o zicala "am facut sex pentru ca am incercat de 100 de ori si am fost respins doar de 99 de ori".

Sunt foarte, foarte multe modalitati minunate de a te bucura de sex - dorinta, masturbare, o relatie profunda, matrimoniale, erotism, striptis, sex in aer liber, sex in trei sau in grup. Doar scriind acest articol imi da o satisfactie enorma si implinire, in speranta ca ofer informatii si sfaturi care va pot face viata mai sexy si mai fericita - aceata este, in felul sau, un act sexual.

Gasesc rusinos faptul ca persoanele cu dizabilitati au o educatie sexuala atat de slaba, mai ales educatie sexuala in cazul handicapului lor - lucruri pe care le pot relationa si pune in practica. Este, de asemenea, trist ca multe persoane cu handicap au fost abuzate sexual si trebuie sa lupte pentru a depasi daunele cauzate, pentru a putea incepe sa se bucure de sex.

Se spune ca cel mai greu lucru pentru oamenii cu handicap, este sa gaseasca un partener. Sunt atat de multe obstacole de depasit, asa numit "Marele pas".

1) Trebuie sa inveti sa te iubesti, daca vrei sa te iubeaca si ceilalti. Asta inseamna sa iti accepti handicapul si sa te simti bine in pielea ta. Sa nu te iubesti sau sa nu iti accepti handicapul te poate face foarte nesigur, astfel vei ridica bariere si vei indeparta oamenii de langa tine.

2) Trebuie sa ai o parere buna despre tine, fiind foarte bun la lucrurile la care te pricepi mai bine, astfel incat sa stralucesti ca cineva cu daruri ascunse, cu incredere si multumit de viata.

In mod evident persoanele cu handicap pot fi parteneri minunati. De fapt, este foarte comun, ca atunci cand partenerul cu handicap al unei persoane "pleaca", acesta sa isi caute alt partener cu handicap. Ca in orice relatie, pot fi probleme, iar aceste probleme pot fi rezovate prin comunicare, deschidere si iubire.

Multor britanici, in special cei care au mers la scoli religioase pentru persoane de acelasi sex, unde sexul nu a fost niciodata discutat acasa, le este foarte greu sa vorbeasca despre sex si sentimente, iar acestor persoane le poate fi mai greu sa-si accepte handicapul si provocarile intime pe care acesta le aduce.

Feedback

Parerea ta conteaza!

O NOUA SANSA | O NOUA VIATA urmareste sa schimbe imaginea dizabilitatii in ceva sexy si atragator. Experiente din scaunul rulant.

Informatii pentru paraplegici, tetraplegici si insotitorii lor, pentru cei care au suferit un traumatism de coloana vertebrala sau alte boli invalidante ale coloanei/maduvei spinarii.

Handicapul este o arta. Este un mod ingenios de a trai
Neil Marcus

Copyright © 2019 ProStemCell.org - All rights reserved.

Top Desktop version