O Noua Sansa | O Noua Viata

Cum afla majoritatea pacientilor despre TVM si ce inseamna?

Traducere

De cele mai multe ori descoperim ca e vorba de un moment de constientizare si ca nu poti ajunge la acel moment daca persoana nu e pregatita sa te asculte. Si, de obicei, am observat, ca frica este cea care te opreste. Este foarte infricosator sa fi pus fata in fata cu un traumatism vertebro-medular, viata ta este schimbata intr-un moment. Este ca si cum cineva iti trage brusc presul de sub picioare si esti pus intr-o situatie noua. Nimeni nu vrea asta, pur si simplu se intampla. Si poate fi foarte infricosator ca nu stii ce o sa se intample in viitor. In mod deosebit daca nu ai avut nicio legatura cu cineva care are un TVM sau nu ai avut ocazia de a vedea posibilitatile unei vieti dupa TVM, totul poate fi foarte infricosator.

Feedback

Parerea ta conteaza!

O NOUA SANSA | O NOUA VIATA urmareste sa schimbe imaginea dizabilitatii in ceva sexy si atragator. Experiente din scaunul rulant.

Informatii pentru paraplegici, tetraplegici si insotitorii lor, pentru cei care au suferit un traumatism de coloana vertebrala sau alte boli invalidante ale coloanei/maduvei spinarii.

Handicapul este o arta. Este un mod ingenios de a trai
Neil Marcus

Copyright © 2023

Top Desktop version