O Noua Sansa | O Noua Viata

Ce este important sa stii despre sex si intimidate dupa un TVM?

Traducere

Nu incepe sa te compari cu ce erai inainte. Cred ca avem tendinta de a privi lucrurile asa: "unde am fost si unde vreau sa ajung". In ceea ce priveste sexul si intimitatea, cred ca este foarte important sa pornesti de la "unde suntem acum?" - "lasa-ma sa te cunosc acum" - "ce merge pentru noi acum?" - "sa gasim zone/puncte care ne excita". S-ar putea sa fie zone care nici nu ne trec prin cap si s-ar putea sa fie componente ale vietii sexuale pe care nu le-am exploarat pana acum. Cred ca daca o sa-ti masori succesul in pat de acum cu cel de dinainte de accident, o sa ajungi sa fii dezamagit. Asa ca sfatul meu e sa mergi inainte, sa explorezi, sa fii creativ si sa te distrezi. Nu-ti face griji despre trecut, acum ai noi oportunitati de care sa profiti.

Feedback

Parerea ta conteaza!

O NOUA SANSA | O NOUA VIATA urmareste sa schimbe imaginea dizabilitatii in ceva sexy si atragator. Experiente din scaunul rulant.

Informatii pentru paraplegici, tetraplegici si insotitorii lor, pentru cei care au suferit un traumatism de coloana vertebrala sau alte boli invalidante ale coloanei/maduvei spinarii.

Handicapul este o arta. Este un mod ingenios de a trai
Neil Marcus

Copyright © 2023

Top Desktop version