O Noua Sansa | O Noua Viata

Cat de repede ar trebui sa se intoarca la munca sau la scoala oamenii dupa un TVM?

Traducere

Cred ca e foarte important ca oamenii sa-si propuna din timp "o sa ma intorc la scoala" sau "o sa ma intorc la munca"; si sa faca din asta un scop. Sa nu-si spuna "ma voi gandi la asta cand voi putea sa merg sau cand o sa pot sa fac asta" pentru ca atunci vor avea tendinta de a amana. Odata ce ai stabilit ca vei face un lucru, fii sigur ca esti pregatit din punct de vedere medical. Ai exersat astfel incat sa te poti descurca independent? Si poate asta nu inseamna neaparat sa faci tu, ci cat sa-i inveti pe altii? Ai iesit din casa? Testeaza-te! Nu cred ca exista un moment in care sa poti spune "da, sunt total pregatit", pentru ca de multe ori trebuie sa te arunci "cu capul inainte" si sa spui "hai sa vedem cum merg lucrurile". Cel mai important e sa ai resursele puse la loc pentru a te ajuta daca o iei pe calea gresita.

Feedback

Parerea ta conteaza!

O NOUA SANSA | O NOUA VIATA urmareste sa schimbe imaginea dizabilitatii in ceva sexy si atragator. Experiente din scaunul rulant.

Informatii pentru paraplegici, tetraplegici si insotitorii lor, pentru cei care au suferit un traumatism de coloana vertebrala sau alte boli invalidante ale coloanei/maduvei spinarii.

Handicapul este o arta. Este un mod ingenios de a trai
Neil Marcus

Copyright © 2023

Top Desktop version