O Noua Sansa | O Noua Viata

Care este cel mai important lucru pe care familiile trebuie sa-l stie imediat?

Traducere

Ca sunt importante. Cred ca este important ca familiile sa stie ca prezenta lor este foarte, foarte importanta. Familia, prietenii, familia extinsa - toti acesti oameni fac o diferenta. Familiile sunt adesea un pic nesigure cu privire la "Ce spun? - Cum abordez asta? - Cat de departe merg?" si este foarte dificil sa stii exact ce sa spui. Sfatul meu ar fi sa spuneti ceea ce ati spune in mod normal, sa va implicati cat v-ati implica in mod normal, sa nu va opriti de a face ceva, doar pentru ca va e frica sa nu gresiti. Consider ca familia trebuie sa stie cat de vitala e implicare lor si ca sunt o parte foarte importanta a echipei. Trebuie stiut si ca nu va fi usor, membrul familiei care a suferit un TVM s-ar putea sa nu fie in cele mai bune toane mereu, chiar daca faceti tot ce puteti pentru a-i satisface nevoile. Cateodata asa se intampla. Dar, iarasi, s-ar putea sa fie la fel si fara TVM. Trebuie sa va reamintiti mereu ca viata e plina de tot felul de situatii. Totusi implicarea ta ca membru al familiei este critica si cu iubire o sa treci prin asta.

Feedback

Parerea ta conteaza!

O NOUA SANSA | O NOUA VIATA urmareste sa schimbe imaginea dizabilitatii in ceva sexy si atragator. Experiente din scaunul rulant.

Informatii pentru paraplegici, tetraplegici si insotitorii lor, pentru cei care au suferit un traumatism de coloana vertebrala sau alte boli invalidante ale coloanei/maduvei spinarii.

Handicapul este o arta. Este un mod ingenios de a trai
Neil Marcus

Copyright © 2023

Top Desktop version