O Noua Sansa | O Noua Viata

Care este cea mai comuna conceptie gresita despre viata dupa un TVM?

Traducere

Cred ca cea mai comuna conceptie gresita este ca nu vor putea face majoritatea lucrurilor pe care le faceau in viata, sau nu vor putea sa continue sa aiba o viata productiva. Si, asta este foarte diferit de ceea ce am descoperit la oamenii cu TVM, la oamenii pe care-i cunosc - si sunt sute, chiar mii pe care i-am cunoscut in cariera mea - care mi-au aratat ca pot face tot ce vor. Exista atatea modalitati inventive cu ajutorul echipamentelor adaptative, sau posibil e vorba de o activitate care nu necesita nicio schimbare, e vorba doar de o noua modalitate de a vedea lucrurile. Deci, cred, ca trebuie sa fii deschis la aceste noi posibilitati si cea mai mare conceptie gresita exista pentru ca oamenii se ghideaza numai dupa ceea ce stiu sau nu stiu. In cazul in care nu au avut oportunitatea de a vedea oameni care reusesc in viata si trec mai departe si au o viata foarte reusita avand leziune la coloana; reactia lor imeadiata ar fi "Viata s-a terminat". Dar nu este asa, viata incepe.

Feedback

Parerea ta conteaza!

O NOUA SANSA | O NOUA VIATA urmareste sa schimbe imaginea dizabilitatii in ceva sexy si atragator. Experiente din scaunul rulant.

Informatii pentru paraplegici, tetraplegici si insotitorii lor, pentru cei care au suferit un traumatism de coloana vertebrala sau alte boli invalidante ale coloanei/maduvei spinarii.

Handicapul este o arta. Este un mod ingenios de a trai
Neil Marcus

Copyright © 2023

Top Desktop version