O Noua Sansa | O Noua Viata

Care este relatia dintre consumul de alcool si traumatismul medular?

Traducere

Aproape jumatate din persoanele care au un traumatism vertebro-medular, au un fel de legatura cu alcoolul de dinainte sau la momentul traumatismului. Cu siguranta, nu trebuie spus ca cineva care a fost in stare de ebrietate in momentul accidentului are o problema cu bautura in sine, sau sa fie diagnosticat ca fiind alcoolic. Cu siguranta, nu este cazul si nu mi-ar place sa ii fac pe oameni sa creada asta. Dar asa e, oamenii pot lua decizii gresite sau pot sa nu fie atenti la consecintele negative si sa se accidenteze intr-o clipa... Atunci cand se arunca cu capul intr-o piscina fara sa verifica adancimea apei, sau de a se urca la volanul unei masini si uita sa-si puna centura, atunci nenorociri se intampla.

Feedback

Parerea ta conteaza!

O NOUA SANSA | O NOUA VIATA urmareste sa schimbe imaginea dizabilitatii in ceva sexy si atragator. Experiente din scaunul rulant.

Informatii pentru paraplegici, tetraplegici si insotitorii lor, pentru cei care au suferit un traumatism de coloana vertebrala sau alte boli invalidante ale coloanei/maduvei spinarii.

Handicapul este o arta. Este un mod ingenios de a trai
Neil Marcus

Copyright © 2023

Top Desktop version