O Noua Sansa | O Noua Viata

Switch to desktop
Daniel

Daniel

Fiecare zi de munca creativa este un factor care ma schimba si ma motiveaza sa fac lucrurile tot mai bine. Daca urasc ceva, atunci rutina zilnica este acel lucru.

Imi place munca in echipa, rezultatele vizibile. Admir oamenii optimisti si am o pasiune pentru masini.

Am inteles ca orice este posibil si respect oamenii care stiu sa incurajeze.

Spune-mi ce vezi cand te uiti in oglinda? Un om cu prea multe defecte, poate cu nasul carn, cu ochii prea mici si cu buzele prea subtiri. Un om prea gras sau prea slab, nemultumit de el insusi si dornic sa se afle in pielea altcuiva? Un om care viseaza la o silueta perfecta, la un anumit talent si poate, chiar la un partener de viata mai special? Fiecare, am fost macar odata in situatia aceasta, moment in care am inceput sa ne comparam. Comparandu-ne cu altii, ne-am dat seama ca suntem buni de nimic.

Erika Garnier este specialist in comunicare si coordonator de proiect la Fundatia Motivation Romania, ONG dedicat persoanelor cu dizabilitati. Ii sunt dragi oamenii, ii place sa le descopere povestile si sa gaseasca ce e mai bun in ele. Are mereu, la purtator, un scaun rulant si-o gluma potentata de sarcasm. In urma cu 5 ani, a descoperit, fara voia ei, ca poate sa traiasca chiar si fara sa paseasca. De atunci, a invatat sa traiasca altfel, fara sa renunte la visurile ei.

Erika Garnier, o tanara din Ploiesti, sfideaza, zilnic, un verdict implacabil: este tintuita in scaunul cu rotile pentru restul vietii. Participa la seminarii, unde are un cuvant important de spus pentru incurajarea celor care, asemenea ei, au crezut si cred ca imobilizarea intr-un carucior inseamna sfarsitul vietii. Este absolventa a Facultatii de Comunicare si Relatii Publice Bucuresti, studenta la Facultatea de Istorie a Universitatii Valahia din Targoviste.

Tedy Necula: Dizabilitatea pleaca de sus in jos sau din inima in exterior, si atunci, nu simt ca am fost descurajat din afara... poate nu am fost suficient de deschis sa pricep altfel lucrurile care se intampla intr-un moment dat.

Tedy Necula este regizor si producator de film, cunoscut international pentru productiile inspirationale realizate. A produs peste 30 de filme si campanii video pentru proiecte initiate de UNICEF, Consiliul European, ONG-uri din Romania si Europa.

Page 1 of 53

O NOUA SANSA | O NOUA VIATA urmareste sa schimbe imaginea neplacuta a dizabilitatii in ceva sexy si atragator. Experiente din scaunul rulant.

Informatii pentru paraplegici, tetraplegici si insotitorii lor, pentru cei care au suferit un traumatism de coloana vertebrala sau alte boli invalidante ale coloanei/maduvei spinarii.

Handicapul este o arta. Este un mod ingenios de a trai
Neil Marcus

Copyright © 2017 ProStemCell.org - All rights reserved.

Top Desktop version