O Noua Sansa | O Noua Viata

Switch to desktop

Ce fel de interventie chirurgicala se practica in mod normal dupa TVM?

Traducere

Interventia care are loc dupa traumatism are loc in general din doua motive. Unul este acela ca asupra maduvei poate aparea o compresie sau presiune, iar interventia chirurgicala are loc pentru a elibera presiunea asupra maduvei si avand speranta ca, prin eliminarea acestei presiuni, maduva nu va mai suferi nicio distrugere si va permite nervilor care au ramas intacti dupa primul traumatism sa se refaca. Al doilea motiv este acela ca interventia este impusa de o deformare a coloanei care ar putea sa conduca in viitor la alte probleme, chirurgul va efectua operatia pentru a corecta aceasta deformare si va asigura maduva pentru a mentine stabilitatea si a preveni alte deteriorari.

O NOUA SANSA | O NOUA VIATA urmareste sa schimbe imaginea neplacuta a dizabilitatii in ceva sexy si atragator. Experiente din scaunul rulant.

Informatii pentru paraplegici, tetraplegici si insotitorii lor, pentru cei care au suferit un traumatism de coloana vertebrala sau alte boli invalidante ale coloanei/maduvei spinarii.

Handicapul este o arta. Este un mod ingenios de a trai
Neil Marcus

Copyright © 2017 ProStemCell.org - All rights reserved.

Top Desktop version