O Noua Sansa | O Noua Viata

Switch to desktop

Cand ne putem astepta ca tratamentele cu celule stem sa devina disponibile pentru tratarea TVM?

Traducere

Odata cu rezultatele relevate in urma studiilor si testelor pe animale apare dilema daca sa incepem primele studii cu celule stem la oameni; entuziasmul vine nu doar din partea comunitatii medicale si stiintifice, dar si din partea pacientilor si acesta este un lucru bun. Pe masura ce entuziasmul creste, iar cercetarea e in desfasurare, trebuie sa facem fata asteptarilor care cresc si ele exponential. Si e dificil sa stim si sa prezicem cand vor aparea primele tratamente si care vor fi rezultatele acestora. Pacientul va castiga cu 2 sau 3 nivele mai mult din functia neurologica? Ceea ce reprezinta un fapt grozav prin comparatie cu situatia actuala. Sau rezultatele vor avea o asa mare importanta ca un pacient care nu putea sa mearga pana acum, isi va recapata aceasta abilitate? Daca ar fi sa ghicesc, acest fapt se va intampla in urmatorii 10-20 de ani.

O NOUA SANSA | O NOUA VIATA urmareste sa schimbe imaginea neplacuta a dizabilitatii in ceva sexy si atragator. Experiente din scaunul rulant.

Informatii pentru paraplegici, tetraplegici si insotitorii lor, pentru cei care au suferit un traumatism de coloana vertebrala sau alte boli invalidante ale coloanei/maduvei spinarii.

Handicapul este o arta. Este un mod ingenios de a trai
Neil Marcus

Copyright © 2017 ProStemCell.org - All rights reserved.

Top Desktop version