O Noua Sansa | O Noua Viata

Switch to desktop

Cat de des ar trebui sa se intoarca pacientii externati la control?

Traducere

Am vrea sa revedem pacientii cel putin o data pe an. Acum, daca este vorba de complicatii si au suferit ceva modificari, modificari recente, unii medici si terapeuti ar vrea sa-i vada in urmatoarele 6 luni de la producerea modificarilor respective. Fie ca e vorba de progres sau regres, tot reprezinta o modificare. Cel mai adesea, totusi un an este suficient. Unii oameni care locuiesc mai departe de locul unde se duc pentru control, se duc o data la 2, 3 ani. Totul este bine, nu au aparut modificari, ma simt foarte bine, nu am simptome, nu am avut multe infectii sau deloc, atunci, da, 2-3 ani este in regula. Pentru a sti ce mai este nou in sfera cercetarilor legate de traumatismele vertebro-medulare, de asemenea, pentru a fi la curent cu ultimele noutati, fata de cand erai la recuperare, cred ca este util sa treci pe la medic din cand in cand.

O NOUA SANSA | O NOUA VIATA urmareste sa schimbe imaginea neplacuta a dizabilitatii in ceva sexy si atragator. Experiente din scaunul rulant.

Informatii pentru paraplegici, tetraplegici si insotitorii lor, pentru cei care au suferit un traumatism de coloana vertebrala sau alte boli invalidante ale coloanei/maduvei spinarii.

Handicapul este o arta. Este un mod ingenios de a trai
Neil Marcus

Copyright © 2017 ProStemCell.org - All rights reserved.

Top Desktop version