O Noua Sansa | O Noua Viata

Switch to desktop

Care sunt optiunile pentru a face transferuri acasa?

Traducere

Depinde de nivelul de functionalitate al fiecaruia, evident o persoana cu un grad inalt al leziunii medulare va investi intr-un sistem de tip "scripete pe perete", care usureaza intr-adevar lucururile. Sistemele fara bare, folosesc o curea si usureaza de asemenea munca ingrijitorului. Acum, daca persoana respectiva este singura si se misca, ea va putea chiar sa se ridice cu una dintre acestea: daca placa mobila este deja sub ea, sau pozitionta intr-un fel in care persoana respectiva sa se poate ancora, apasa pe buton sa se ridice in scaunul cu rotile. Altfel, se poate folosi o placa mobila de cele mai multe ori. Este o optiune sigura daca o persoana este inca nesigura pe capacitatile de mobilitate, atunci cand ajunge acasa. Creeaza un fel de punte catre pat sau scaun, oriunde te duci. Singurul lucru la care trebuie sa te gandesti cand vine vorba de miscare este ca nu e indicat sa folosesti nicuna dintre aceste metode, pe pielea goala. Deci, daca vorbim despre transferul intr-un scaun pentru dus cu o placa mobila, ar fi bine sa pui o husa pe placa, sau un prosop. Te va ajuta sa aluneci mai usor si iti va proteja pielea in acest sens. Daca poti sa glisezi esti probabil o persoana care are nevoie de o placa mobila, sau poate un lift pana iti vei mai reveni. Si, de asemenea, asigura-te ca sigurantele la scaunul cu rotile sunt puse si sigurantele de la pat, este foarte important, mai ales daca esti singur.

O NOUA SANSA | O NOUA VIATA urmareste sa schimbe imaginea neplacuta a dizabilitatii in ceva sexy si atragator. Experiente din scaunul rulant.

Informatii pentru paraplegici, tetraplegici si insotitorii lor, pentru cei care au suferit un traumatism de coloana vertebrala sau alte boli invalidante ale coloanei/maduvei spinarii.

Handicapul este o arta. Este un mod ingenios de a trai
Neil Marcus

Copyright © 2017 ProStemCell.org - All rights reserved.

Top Desktop version