O Noua Sansa | O Noua Viata

Switch to desktop

Ce modificari sunt necesare in casa pentru cineva care foloseste un scaun cu rotile?

Traducere

Cel mai important lucru pe care il spunem pacientilor nostri atunci cand se duc acasa pentru prima data este ca trebuie sa se poata deplasa prin casa in siguranta. Daca poti avea doua intrari accesibile este cu atat mai bine, mai ales in caz de urgenta. De obicei ne referim la o rampa sau un lift, pentru persoanele care trebuie sa urce mai mult de un etaj. Dupa acestea, baia si locul unde vei dormi. Deci, trebuie sa gasesti un loc accesibil unde sa dormi, chiar daca nu e vorba de camera pe care a aveai inainte. Oriunde ar fi, trebuie sa organizezi locul astfel incat sa arate ca un dormitor, nu doar un loc provizoriu. Trebuie sa creezi mediul potrivit pentru somn si alte activitati de ingrijire. Urmatoarea este baia si de obicei asta presupune scoaterea barierelor sau un dus mobil. Sau, o banca in cada, care nu va presupune asa multe modificari, dar s-ar putea sa fie nevoie de unele lucruri cum ar fi bare de care sa te tii si un dus mobil.

O NOUA SANSA | O NOUA VIATA urmareste sa schimbe imaginea neplacuta a dizabilitatii in ceva sexy si atragator. Experiente din scaunul rulant.

Informatii pentru paraplegici, tetraplegici si insotitorii lor, pentru cei care au suferit un traumatism de coloana vertebrala sau alte boli invalidante ale coloanei/maduvei spinarii.

Handicapul este o arta. Este un mod ingenios de a trai
Neil Marcus

Copyright © 2017 ProStemCell.org - All rights reserved.

Top Desktop version