O Noua Sansa | O Noua Viata

Switch to desktop

Termeni si conditii

www.prostemcell.org (denumit in continuare ProStemCell.org) este un Site de audienta generala si se adreseaza tuturor persoanelor interesate de domeniul medical, informatiile prezentate fiind utile, in special, celor care au suferit o leziune a maduvei spinarii precum si celor cu afectiuni ale coloanei vertebrale.

ProStemCell.org incearca sa ofere informatii stiintifice si profesioniste, accesibile tuturor celor interesati de sanatatea lor. Este importat de subliniat ca informatia prezentata pe acest Site are un caracter suplimentar si, in nici un caz, nu poate substitui recomandarile date de medicii care iau contact cu realitatea cazurilor dvs.

Materialele au scop informativ si nu se pot substitui unui consult medical sau interpretarii date de un medic in context clinic si paraclinic. Echipa ProStemCell.org depune eforturi pentru ca informatiile prezentate sa fie corecte, actualizate si in concordanta cu standardele internationale.

Site-ul este administrat de Daniel Necsulescu. Autorul acestor materiale nu este cadru medical. Site-ul este finantat din surse personale. Autorii articolelor de pe Site sunt specificati in Echipa.

Misiunea site-ului

Site-ul O NOUA SANSA | O NOUA VIATA trebuie utilizat doar in scopul obtinerii de informatii generale pentru intelegerea cat mai buna a starii dvs. de sanatate. Toate materialele si sfaturile furnizate prin intermediul ProStemCell.org trebuie vazute ca simple informatii si nu ca analize sau sfaturi medicale complete.

ProStemCell.org ofera persoanelor cu afectiuni neurologice ale coloanei vertebrale, leziuni medulare, specialistilor in domeniu, membrilor familiei si prietenilor, posibilitatea de a schimba pareri si informatii, de a impartasi experiente personale si de a primi o varietate de raspunsuri, intrebarilor comune.

Conditii de utilizare

ProStemCell.org se adreseaza persoanelor cu varsta de peste 18 ani.

Utilizatorii inteleg si accepta ca website-ul este doar o platforma de comunicare si ca doar ei singuri raspund pentru orice materiale, date si informatii postate pe Site indiferent de forma si partea in care apar (articole, comentarii, foto, video), si pentru orice efecte juridice sau/si comerciale derivand din acestea.

Proprietatea intelectuala

Oricare persoana care expediaza, in orice mod, informatii ori materiale catre Site, isi asuma obligatia de a nu prejudicia in nici un mod drepturile de autor pe care o terta persoana le-ar putea invoca in legatura cu materialele si informatiile transmise catre website, iar persoanele care expediaza informatii ori materiale, in orice mod, inteleg si accepta ca incalcarea acestei obligatii, nu poate angaja in nici un mod raspunderea administratorului Site-ului, ci numai raspunderea persoanelor respective.

ProStemCell.org nu va pretinde un drept de proprietate asupra materialelor pe care le furnizati sau pe care le postati, incarcati sau trimiteti Site-ului. Totusi, transmitand aceste materiale, dvs. sunteti de acord sa acordati ProStemCell.org permisiunea de a utiliza materialele inclusiv sa le copieze, distribuie, publice, reproduca, modifice si sa le traduca; de a mentiona numele dvs. in legatura cu materialul pe care l-ati transmis si dreptul de a cesiona la randul lui, toate aceste drepturi, oricarui partener ProStemCell.org.

Nu se vor pretinde si nici acorda, niciun fel de compensatii pentru utilizarea materialului in felul aratat mai sus. ProStemCell.org nu are obligatia de a posta pe Site sau folosi, in orice mod, materialul furnizat de dvs.; ProStemCell.org are de asemenea dreptul sa stearga materialul dvs. in orice moment si fara a avea nevoie de un motiv in acest sens.

Continutul acestui Site, textele, grafica, fotografiile precum si alte materiale, sunt protejate de legea dreptului de autor. Intregul material este proprietatea ProStemCell.org. Compilatia (adica adunarea si rearanjarea) continutului acestui website este dreptul exclusiv a ProStemCell.org, drept protejat de legile in vigoare. Folosirea neautorizata a materialului reprezinta o incalcare a legii dreptului de autor sau a altor legi (Legea 365/2002 privind comertul electronic).

Puteti folosi continutul ProStemCell.org doar pentru folosinta dvs. Personala, iar actiunile descrise mai jos nu sunt permise in lipsa obtinerii in prealabil a unei permisiuni scrise din partea ProStemCell.org:

  • a) indepartarea insemnelor care identifica dreptul de autor al ProStemCell.org asupra continutului;
  • b) modificarea, publicarea, transmiterea, retransmiterea in orice mod sau forma, precum si participarea la transferul, vanzarea, distributia unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afisarea continutului, in lipsa obtinerii in prealabil a unei permisiuni scrise din partea noastra;
  • c) reproducerea sau stocarea continutului, precum si trimiterea acestui continut catre orice alt website, server sau orice alt mijloc de stocare a informatiei, daca scopul acestei activitati este unul comercial.

Este interzisa orice utilizare a continutului ProStemCell.org in alte scopuri decat cele permise expres de prezentul document sau de legislatia in vigoare. Cererile de utilizare a continutului in alte scopuri decat cele permise expres de prezentul document pot fi trimise la adresa de email contact[at]prostemcell.org.

Aprobarea comentariilor

ProStemCell.org permite utilizatorilor sa posteze comentarii, care sunt supuse moderarii de catre administrator. Vor fi aprobate doar comentariile relevante, care nu contin cuvinte cu caracter ofensator sau pornografic. Afisarea de comentarii de tip spam atrage blocarea adresei IP de la care a fost postat comentariul, fara notificare prealabila. Utilizatorii pot folosi pseudonime pentru a posta un comentariu, nefiind obligatorie folosirea numelui real. Adaugarea de comentarii in cadrul articolelor necesita introducerea unei adrese de e-mail.

Toti utilizatorii sunt considerati non-specialisti ai domeniului medical. Comentariile sunt vizibile pentru toti utilizatorii siteului si nu pot fi modificate sau sterse ulterior (decat dupa contactarea administratorului Site-ului). Atunci cand utilizatorul ofera informatii medicale in comentariul sau care nu sunt rezultatul experientei personale, este rugat sa afiseze si link-uri catre sursa opiniilor sale. Informatiile din comentariile utilizatorilor trebuie sa fie adevarate, corecte si actuale, conform cunostintelor personale.

Viata privata

ProStemCell.org respecta viata dvs. privata si datele cu caracter personal pe care le impartasiti cu noi in momentul accesarii acestui Site. ProStemCell.org nu colecteaza adrese de e-mail, adrese IP sau alte informatii confidentiale.

Accesul dvs. la serviciul de Newsletter sau unele facilitati din cadrul siteului necesita inregistrarea dvs. cu un nume de utilizator si o parola. Va recomandam sa nu dezvaluiti nimanui aceasta parola. ProStemCell.org nu va cere niciodata parola conturilor dvs. in mesaje prin posta electronica sau telefon.

ProStemCell.org nu raspunde de atacurile externe avand ca scop furtul sau vandalismul si care ar putea conduce la dezvaluirea sau compromiterea datelor. ProStemCell.org nu-si asuma nici un fel de responsabilitate pentru situatiile in care utilizatorul isi publica adresa sau orice alte date personale, din proprie initiativa, intr-un mesaj public, pe oricare dintre paginile Site-ului.

Publicitate pe site

Anumite parti ale continutului publicat pe Site pot sa fie furnizate de terte persoane cu care ProStemCell.org are relatii contractuale in acest sens. De asemenea, in interiorul continutului ProStemCell.org pot fi incluse sectiuni publicitare in care se vor afisa mesaje publicitare ale unor terte persoane. ProStemCell.org nu este responsabil in nici o masura asupra continutului furnizat de terte persoane, indiferent ca acesta este publicitar sau nu. De asemenea, ProStemCell.org nu este responsabil de continutului paginilor externe la care se face trimitere din interiorul sau.

Modificarea prezentelor Termeni si Conditii

ProStemCell.org isi rezerva dreptul de a modifica, revizui, completa aceste reguli in orice moment, fara o anuntare sau o acceptare prealabila a utilizatorilor. Orice modificare va fi facuta publica in aceasta pagina si va intra efectiv in vigoare din momentul postarii ei pe Site.

Dispozitii finale

Prezentul acord constituie un contract de utilizare dintre dvs. si ProStemCell.org si reglementeaza folosirea de catre dvs. a serviciilor Site-ului, impunandu-se in fata oricarui acord precedent dintre dvs. si ProStemCell.org. Regulamentul si relatiile dintre utilizatori si ProStemCell.org vor fi guvernate de legile aplicabile in Romania.

O NOUA SANSA | O NOUA VIATA urmareste sa schimbe imaginea neplacuta a dizabilitatii in ceva sexy si atragator. Experiente din scaunul rulant.

Informatii pentru paraplegici, tetraplegici si insotitorii lor, pentru cei care au suferit un traumatism de coloana vertebrala sau alte boli invalidante ale coloanei/maduvei spinarii.

Handicapul este o arta. Este un mod ingenios de a trai
Neil Marcus

Copyright © 2017 ProStemCell.org - All rights reserved.

Top Desktop version