O Noua Sansa | O Noua Viata

Switch to desktop

Ce este Lokomat?

Traducere

Lokomat este un dispozitiv de asistenta robotica care functioneaza impreuna cu o banda de alergat; pe acea banda oamenii stau sustinuti de un fel de ham mare, un fel de ham parasuta. Stau suspendati astfel incat sa nu cada. Lokomatul va veni in spatele pacientului, la nivelul soldului si genunchilor, se sincronizeaza cu banda de alergat si permite pacientului sa paseasca cand ii este greu sa se miste. Este numit exoschelet de fapt, asa ca acest tip de costum robotizat care vine peste pelvis si peste picioare, iti permite sa pasesti, iti misca picioarele pentru tine. Desigur, tu ar trebui sa incerci sa te misti, dar persoanele cu traumatisme medulare recente, nu au forta necesara sa realizeze acele miscari singure. Deci, acest dispozitiv facililiteaza aceasta miscare.

O NOUA SANSA | O NOUA VIATA urmareste sa schimbe imaginea neplacuta a dizabilitatii in ceva sexy si atragator. Experiente din scaunul rulant.

Informatii pentru paraplegici, tetraplegici si insotitorii lor, pentru cei care au suferit un traumatism de coloana vertebrala sau alte boli invalidante ale coloanei/maduvei spinarii.

Handicapul este o arta. Este un mod ingenios de a trai
Neil Marcus

Copyright © 2017 ProStemCell.org - All rights reserved.

Top Desktop version