O Noua Sansa | O Noua Viata

Switch to desktop

Pot barbatii si femeile sa mai aiba relatii sexuale dupa un TVM?

Traducere

Este o provocare, pentru ambele sexe. Femeile au... Cu toate acestea, ambele sexe au probleme diferite. In cazul femeilor, ciclul raspunsului sexual se va mentine, adica va fi pastrata capacitatea de a ramane insarcinate, de a avea ovulatie si ciclu menstrual, nu vor fi intrerupte ca urmare a traumatismului vertebro-medular. Insa este posibil ca senzatia sa fie impiedicata in urma acestei leziuni, insemnand de fapt, ca pentru ele va fi foarte diferit, inclusiv posibilitatea lubrifierii va fi intrerupta ca urmare a leziunii. Din pacate, pentru barbati este mult mai complicat deoarece dupa o leziune medulara acestia pot prezenta atat disfunctie erectila, cat si disfunctie ejaculatorie. De asemenea, senzatia va fi modificata dupa TVM.

O NOUA SANSA | O NOUA VIATA urmareste sa schimbe imaginea neplacuta a dizabilitatii in ceva sexy si atragator. Experiente din scaunul rulant.

Informatii pentru paraplegici, tetraplegici si insotitorii lor, pentru cei care au suferit un traumatism de coloana vertebrala sau alte boli invalidante ale coloanei/maduvei spinarii.

Handicapul este o arta. Este un mod ingenios de a trai
Neil Marcus

Copyright © 2017 ProStemCell.org - All rights reserved.

Top Desktop version