O Noua Sansa | O Noua Viata

Switch to desktop

Ce putem spune despre sexul oral dupa un accident medular?

Traducere

O alternativa la sexul obisnuit sau ca o completare a acestuia este sexul oral, care este perfect acceptabil si este cu siguranta, alegerea partenerilor, insa nu este primejdios, iar pacientii mei il descriu ca fiind ceva foarte placut. Celelalte lucruri sunt folosirea jucariilor sexuale. Rog oamenii sa se gandeasca la siguranta jucariilor sexuale: mai ales cand vine vorba despre zonele insensibile: Vor provoca o leziune? Vor provoca alte probleme? Insa jucariile sexuale de multe ori vor intensifica placerea unei persoane cu TVM, atat a lor, dar si a partenerului. Pe de alta parte, este un plus pentru persoanele care nu au o erectie satisfacatoare. Medicamentele pot fi scumpe, lucrurile alternative care pot imbunatati erectiile pot fi costisitoare. Nu trebuie sa aveti o erectie grozava pentru a putea avea un act sexual. Exista o alternativa numita "metoda de umplutura", in cazul in care aveti un penis mai putin erect, poate ca sprijinirea soldurilor pe perne va ajuta prin inclinarea pelviana. De obicei, partenerul trebuie sa se straduiasca putin mai mult pentru a fi stimulat, insa multe persoane gasesc acest lucru foarte reusit.

O NOUA SANSA | O NOUA VIATA urmareste sa schimbe imaginea neplacuta a dizabilitatii in ceva sexy si atragator. Experiente din scaunul rulant.

Informatii pentru paraplegici, tetraplegici si insotitorii lor, pentru cei care au suferit un traumatism de coloana vertebrala sau alte boli invalidante ale coloanei/maduvei spinarii.

Handicapul este o arta. Este un mod ingenios de a trai
Neil Marcus

Copyright © 2017 ProStemCell.org - All rights reserved.

Top Desktop version