O Noua Sansa | O Noua Viata

Switch to desktop

Cum se pot descurca oamenii cu spasticitatea in timpul actului sexual?

Traducere

Sa discutam putin despre spasticitate. In ceea ce priveste pozitionarea, spasticitatea poate fi sau nu de ajutor in aceasta situatie. Daca spasticitatea este foarte grava incat nu poti sta intr-o pozitie, iar partenerul nu se poate apropia de tine, atunci evident, vei dori ca actul sexual sa se desfasoare atunci cand medicamentele antispastice isi fac efectul. De retinut este faptul ca daca sunteti barbat si mizati pe obtinerea unei erectii reflexe, dar luati medicamente antispastice, acestea vor afecta erectia. De aceea, va trebui sa apelati la alte lucruri pentru a ajuta erectia, fie ca este vorba despre medicamente administrate oral, de pompa cu vid, fie ca folositi injectiile sau altceva. Daca mizati pe o erectie reflexa consistenta si spasmele nu sunt atat de grave, atunci chiar recomand ca actul sexual sa aiba loc si in cazul in care antispasticele si-au pierdut efectul, astfel ca reflexele sunt mai puternice si pot ajuta erectia. In cazul femeilor care au spasticitate, aceasta constituie o problema. Daca o persoana nu are spasme severe, acestea pot ajuta in pozitionare, pot fi de ajutor in miscare, in stimularea partenerului deoarece exista o mai buna imbratisare. Asadar, spasmele pot fi de ajutor sau pot fi un obstacol.

O NOUA SANSA | O NOUA VIATA urmareste sa schimbe imaginea neplacuta a dizabilitatii in ceva sexy si atragator. Experiente din scaunul rulant.

Informatii pentru paraplegici, tetraplegici si insotitorii lor, pentru cei care au suferit un traumatism de coloana vertebrala sau alte boli invalidante ale coloanei/maduvei spinarii.

Handicapul este o arta. Este un mod ingenios de a trai
Neil Marcus

Copyright © 2017 ProStemCell.org - All rights reserved.

Top Desktop version