O Noua Sansa | O Noua Viata

Switch to desktop

De ce unele escare au nevoie de atat de mult timp pentru a se vindeca?

Traducere

Exista mai multe motive. Uneori, intervin si alte probleme, alte imbolnaviri care solicita sistemul imunitar, iar acesta este responsabil pentru vindecarea unei escare. Uneori, exista o lipsa de intelegere a pacientului. In realitate, ei nu respecta indepartarea presiunii asa cum ar trebui s-o faca. Poate nu vor sa-si sacrifice locul de munca sau sa renunte la un semestru de scoala si practic, ajung sa fie tintuiti la pat, pentru a elibera zona afectata. Mai sunt si alte motive pe care noi nu le intelegem in totalitate, de ce unele unele escare pur si simplu nu se vindeca. Dar, ca sa fim mai optimisti, majoritatea escarelor se vor vindeca, iar pacientului ii va fi mult mai bine daca ar opta pentru un program corect de combatere a presiunii, o nutritie adecvata, hidratare si un stil de viata sanatos.

O NOUA SANSA | O NOUA VIATA urmareste sa schimbe imaginea neplacuta a dizabilitatii in ceva sexy si atragator. Experiente din scaunul rulant.

Informatii pentru paraplegici, tetraplegici si insotitorii lor, pentru cei care au suferit un traumatism de coloana vertebrala sau alte boli invalidante ale coloanei/maduvei spinarii.

Handicapul este o arta. Este un mod ingenios de a trai
Neil Marcus

Copyright © 2017 ProStemCell.org - All rights reserved.

Top Desktop version