O Noua Sansa | O Noua Viata

Switch to desktop

Ce trebuie sa se stie despre pozitionarea in pat pentru a preveni formarea escarelor?

Traducere

Pacientul trebuie sa fie repozitionat la intervale regulate de timp, pe o parte la fiecare doua ore, apoi pe spate la fiecare doua ore, apoi pe cealalta parte pentru alte doua ore. Acest lucru trebuie sa fie bine stabilit si asta se face in centrul de recuperare. Pacientul trebuie sa fie asezat pe perne astfel incat nicio parte a corpului sa nu fie asezata pe o alta parte a corpului sau sa fie supusa vreunui fel de presiune. De exemplu, daca pacientul este pozitionat pe o parte, va trebui sa-i asezati o perna-sul la spate pentru a-l ajuta sa-si mentina acea pozitie, astfel incat sa nu revina pe spate. Va trebui sa-i plasati o perna intre genunchi pentru ca, stand unul peste celalalt, sa nu fie nicio presiune. Ar fi bine sa puneti perne chiar si sub talpi, inaltand calcaiele in asa fel incat acestea sa stea suspendate pe perna. Acest lucru nu inseamna ca vor trebui repozitionati tot restul vietii, pacientii pot dezvolta tolerante si vor ajunge sa stea chiar si cinci-sase ore pana la sapte ore intr-o singura pozitie, fara nicio vatamare a pielii.

O NOUA SANSA | O NOUA VIATA urmareste sa schimbe imaginea neplacuta a dizabilitatii in ceva sexy si atragator. Experiente din scaunul rulant.

Informatii pentru paraplegici, tetraplegici si insotitorii lor, pentru cei care au suferit un traumatism de coloana vertebrala sau alte boli invalidante ale coloanei/maduvei spinarii.

Handicapul este o arta. Este un mod ingenios de a trai
Neil Marcus

Copyright © 2017 ProStemCell.org - All rights reserved.

Top Desktop version