O Noua Sansa | O Noua Viata

Switch to desktop

Este adevarat ca o escara se poate dezvolta in cateva ore?

Traducere

Asa este, escara se poate dezvolta in doar cateva ore sau chiar mai putin. Acest lucru se intampla din cauza ca prin neeliberarea presiunii exercitate intr-o anumita zona se impiedica patrunderea sangelui la nivelul capilarelor. Cand pielea sau tesuturile moi sunt lipsite de fluxul sanguin, li se intrerupe alimentarea cu oxigen si nutrienti esentiali, ducand la moartea celulara. Unele persoane sunt mai rezistente decat altele. Din acest motiv, exista pacienti cu leziuni ale maduvei spinarii care pot sta in sezut sau in diferite pozitii mai mult timp decat altii. Nu stim cat timp rezista fiecare pacient in urma micsorarii afluxului de sange la nivelul tesuturilor respective sau la ceea ce noi numim ischemie.

O NOUA SANSA | O NOUA VIATA urmareste sa schimbe imaginea neplacuta a dizabilitatii in ceva sexy si atragator. Experiente din scaunul rulant.

Informatii pentru paraplegici, tetraplegici si insotitorii lor, pentru cei care au suferit un traumatism de coloana vertebrala sau alte boli invalidante ale coloanei/maduvei spinarii.

Handicapul este o arta. Este un mod ingenios de a trai
Neil Marcus

Copyright © 2017 ProStemCell.org - All rights reserved.

Top Desktop version