O Noua Sansa | O Noua Viata

Switch to desktop

Ce rol joaca dieta si hidratarea in prevenirea escarelor in randul persoanelor cu TVM?

Traducere

Imens. Nutritia este foarte importanta pentru toata lumea. Daca un pacient are o escara, aceasta se vindeca atunci cand organismul produce un nou tesut. Principala componenta a unui tesut nou sau a oricarui tesut, este proteina. Pacientii nu se pot baza doar pe nivelul de proteine din organismul lor si sa se limiteze la acest lucru. Ei trebuie sa ofere organismului proteine nutritionale corespunzatoare tot timpul. De exemplu, un pacient cu leziune medulara care are o escara, are nevoie de o cantitate de proteine de trei ori mai mare decat cantitatea necesara unei persoane sanatoase. Hidratarea este foarte importanta pentru ca atunci cand deveniti deshidratat, aveti tot felul de probleme, aveti dezechilibre hidro-electrolitice. Sunt o groaza de probleme. De asemenea, trebuie sa va mentineti temperatura. Caldura este importanta pentru circulatie. Ea asigura vasodilatatia, deci va exista mai mult flux sanguin, spre deosebire de vasoconstrictie.

O NOUA SANSA | O NOUA VIATA urmareste sa schimbe imaginea neplacuta a dizabilitatii in ceva sexy si atragator. Experiente din scaunul rulant.

Informatii pentru paraplegici, tetraplegici si insotitorii lor, pentru cei care au suferit un traumatism de coloana vertebrala sau alte boli invalidante ale coloanei/maduvei spinarii.

Handicapul este o arta. Este un mod ingenios de a trai
Neil Marcus

Copyright © 2017 ProStemCell.org - All rights reserved.

Top Desktop version