O Noua Sansa | O Noua Viata

Switch to desktop

Parteneri

parteneriParteneriatul este modalitatea, formala sau informala, prin care doua sau mai multe parti decid sa actioneze impreuna pentru atingerea unui scop comun.

Stim ca singuri nu putem face prea multe. De aceea in munca noastra contam pe partenerii nostri pentru a ne completa si complementa cunostintele, resursele si experienta. Entuziasmul si valorile noastre sunt aceleasi! Multumim!

Prieteni si Colaboratori

Te invitam sa iei legatura cu noi si sa discutam concret despre obiectivele organizatiei tale astfel incat impreuna sa identificam programele si actiunile prin care vei avea beneficii maxime.

prostemcell

Fundatia LICINIUM dizabil comunitate Reteaua Medicala
     
     
     

Parteneri media

Ne bucuram sa discutam daca compania media pe care o reprezinti are si alte proiecte si/sau idei prin care putem colabora. Da-ne de stire si vom discuta detalii cat mai rapid.

HotNews BestJobs

Parteneri web

O sansa blog Vreau sa lupt

O NOUA SANSA | O NOUA VIATA urmareste sa schimbe imaginea neplacuta a dizabilitatii in ceva sexy si atragator. Experiente din scaunul rulant.

Informatii pentru paraplegici, tetraplegici si insotitorii lor, pentru cei care au suferit un traumatism de coloana vertebrala sau alte boli invalidante ale coloanei/maduvei spinarii.

Handicapul este o arta. Este un mod ingenios de a trai
Neil Marcus

Copyright © 2017 ProStemCell.org - All rights reserved.

Top Desktop version