O Noua Sansa | O Noua Viata

Switch to desktop

Para Cuties - frumusete in scaun cu rotile sau fetis pentru adultii cu dizabilitati

Para Cuties - frumusete in scaun cu rotile Para Cuties - frumusete in scaun cu rotile

Sprijinim si promovam conceptul de frumusete in dizabilitate. Desi fetele de la Para Cuties  sunt cu siguranta frumoase, scopul lor nu e destul de clar. Nu suntem siguri daca sunt pro persoanelor cu dizabilitati si frumusetii in scaun cu rotile sau vor sa fie un alt site pentru adulti  fara valoare, pentru cei in scaun cu rotile. Pana acum nu a aparut nici o nuditate pe siteul Para Cuties, si acest lucru ramane valabil.

Serviciul, e dedicat sa satisfaca fetisurile clientilor sai in scaun cu rotile. Desi acest fetis ocupa un loc nesemnificativ pe piata mondiala a industriei filmului pentru adulti, echipa noastra (Echipa de Productie si Editare Para Cuties) a avut grija sa indeplineasca nevoile clientilor si vor sa experimenteze ceva cu totul diferit ca sa-si indeplineasca cele mai extreme dorinte.

Natalie, modelul Para Cuties se trezeste dimineata. Se imbraca si cand reuseste sa ajunga la scaunul cu rotile, cade jos pe podea. In aceste episoade ea incearca sa arate cum cei care sunt paraplegici si folosesc un scaun cu rotile, cum se lupta cu cele mai simple sarcini ale zilei.

In aceste episoade Natalie de la Para Cuties demonstreaza cum o fata in starea ei face fata treburilor casnice si arata dorinta ei de a fi privita ca o frumusete intr-un scaun cu rotile si pe deasupra femeie.

Natalie sta intinsa pe canapeaua din dormitor si bea un pahar de vin rasfoind o revista de design interior gandindu-se cum sa isi decoreze apartamentul. Dupa ce s-a uitat peste revista Natalie, cea care sufera de paraplegie, se muta in scaunul cu rotile si merge la o masa mica aproape de usa dormitorului unde vede o invitatie la cina de la un prieten vechi.

Dupa ce vede invitatia merge la garderoba si scoate una din rochiile ei, pe care se decide sa o poarte la aceasta ocazie, impreuna cu cateva perechi de pantofi care se asorteaza cu rochia. Dupa aceea merge spre pat pentru a se schimba pentru intalnire. Isi ia rochia cu greu dupa care merge in camera de zi ca sa decida care pantofi s-ar potrivi mai bine.

Incearca cateva perechi de pantofi, mergand des in fata oglinzii sa vada daca se potrivesc cu rochia, isi ia poseta si iese afara din dormitor.

Natalie si iubitul ei se intorc la noul lor apartament din parcul din localitate. Ei isi dau seama ca viata nu se sfarseste doar pentru ca ea a devenit paraplegica din cauza accidentului suferit acum cateva luni. Avem ocazia sa vedem oameni in starea ei facand fata greutatilor zilnice. Natalie arata cum reuseste un paraplegic sa faca activitatile zilnice; sa se spele, sa faca dus si sa-si schimbe hainele.

Dreptul de autor al imaginilor folosite in acest articol apartin ParaCuties.com


Mai multe din această categorie: Scaune cu rotile pentru sport »

O NOUA SANSA | O NOUA VIATA urmareste sa schimbe imaginea neplacuta a dizabilitatii in ceva sexy si atragator. Experiente din scaunul rulant.

Informatii pentru paraplegici, tetraplegici si insotitorii lor, pentru cei care au suferit un traumatism de coloana vertebrala sau alte boli invalidante ale coloanei/maduvei spinarii.

Handicapul este o arta. Este un mod ingenios de a trai
Neil Marcus

Copyright © 2017 ProStemCell.org - All rights reserved.

Top Desktop version