O Noua Sansa | O Noua Viata

Switch to desktop

Performeri de exceptie si sportul adaptat

Performeri de exceptie si sportul adaptat Performeri de exceptie si sportul adaptat

Sportul este competitie, intrecere cu spatiul, timpul, gravitatia, cu natura, cu altii si cu sine - M. Epuran.

Sporturile adaptate reprezinta o sansa pentru copii si adultii cu dizabilitati de a nu mai sta pe margine si de a participa in diferite competitii. Cu ajutorul sporturilor adaptate, multi copii reusesc sa-si depaseasca dizabilitatile fizice si cognitive, pentru a-si realiza un vis de o viata. Sporturile adaptate ofera participantilor un sentiment de realizare si de apartenenta si ajuta la construirea increderii in ei insisi. Exista o varietate de sporturi adaptate, cum ar fi: baschet, ski pe zapada, caiac, mersul cu bicicleta, rugby, scrima, tenis de masa, tenis de camp si multe altele. Daca iubesti sportul, exista o solutie pentru a-l face adaptabil!

Fie ca esti in cautare de informatii despre cum sa participi, ori informatii in legatura cu sportul tau preferat in scaun rulant, orice ar fi, aici e locul de unde poti incepe, aici este primul paragraf...


O NOUA SANSA | O NOUA VIATA urmareste sa schimbe imaginea neplacuta a dizabilitatii in ceva sexy si atragator. Experiente din scaunul rulant.

Informatii pentru paraplegici, tetraplegici si insotitorii lor, pentru cei care au suferit un traumatism de coloana vertebrala sau alte boli invalidante ale coloanei/maduvei spinarii.

Handicapul este o arta. Este un mod ingenios de a trai
Neil Marcus

Copyright © 2017 ProStemCell.org - All rights reserved.

Top Desktop version