O Noua Sansa | O Noua Viata

Switch to desktop

D-na Kim Eberhardt Muir

Specialist program - Programul pentru reabilitarea pacientilor cu leziune la coloana, Institutul din Chicago

Tranzitia de la spital, acasa

Kim Eberhardt Muir preda pacientilor si familiilor acestora subiecte care le fac procesul de reabilitare si tranzitia in comunitate mai usoara, cum ar fi: calatoritul avand o dizabilitate, tehnologia adaptata, sporturile pentru persoanele cu dizabilitati si alte oportunitati de miscare. Ea sustine seminarii educationale menite sa introduca pacientilor resursele comunitatii care le pot face externarea si transferul mai usoare. De asemenea, ea are functia de presedinte a diviziei de Maraton in Scaunul cu Rotile, in Chicago si de vice-presedinte a Asociatiei celor cu Leziune la Coloana. Ea a publicat numeroase articole legate de modificarea/adaptarea caselor pentru persoanele care au leziuni la coloana.

O NOUA SANSA | O NOUA VIATA urmareste sa schimbe imaginea neplacuta a dizabilitatii in ceva sexy si atragator. Experiente din scaunul rulant.

Informatii pentru paraplegici, tetraplegici si insotitorii lor, pentru cei care au suferit un traumatism de coloana vertebrala sau alte boli invalidante ale coloanei/maduvei spinarii.

Handicapul este o arta. Este un mod ingenios de a trai
Neil Marcus

Copyright © 2017 ProStemCell.org - All rights reserved.

Top Desktop version