O Noua Sansa | O Noua Viata

Switch to desktop
T. George Hornby

T. George Hornby, Dr. in Fizioterapie

Om de stiinta in cercetare, Programul de Recuperare a Performantei Senzorial-Motorii al Institutului din Chicago - Spasticitate, Fizioterapie Lokomat

Programul de Recuperare a Performantei Senzorial-Motorii

T. George Hornby, este cercetator si fizioterapeut la Institutul de Recuperare din Chicago din 2001, Profesor Asistent in Cercetare la Scoala de Medicina din Feinberg al Universitatii din Nord-Vest din 2003.

Hornby cerceteaza in prezent handicapul motor survenit in urma unui traumatism vertebro-medular si a unui accident vascular cerebral; efectele farmacologice asupra controlului motor in urma unui traumatism vertebro-medular, exersarea mersului in urma unui traumatism neurologic, incluzand lucrul asistat la banda de alergat, folosind Lokomat.

O NOUA SANSA | O NOUA VIATA urmareste sa schimbe imaginea neplacuta a dizabilitatii in ceva sexy si atragator. Experiente din scaunul rulant.

Informatii pentru paraplegici, tetraplegici si insotitorii lor, pentru cei care au suferit un traumatism de coloana vertebrala sau alte boli invalidante ale coloanei/maduvei spinarii.

Handicapul este o arta. Este un mod ingenios de a trai
Neil Marcus

Copyright © 2017 ProStemCell.org - All rights reserved.

Top Desktop version