O Noua Sansa | O Noua Viata

Switch to desktop

Campania Directioneaza 2%

directioneaza doi la sutaCAMPANIA "DIRECTIONEAZA 2%" are ca scop promovarea prevederii doi la suta din Codul Fiscal in randul publicului. Conform acestei prevederi, persoanele fizice pot directiona 2% din impozitul pe venit catre o asociatie sau fundatie, sprijinind proiecte in folosul comunitatii.

Formularul fiscal 230 este instrumentul prin care puteti solicita statului directionarea impozitului d-voastra catre o entitate non-profit. Termen de depunere: pana la data de 25 mai a anului urmator celui de realizare a venitului.

Cum ne puteti sprijini in aceasta campanie?

Este foarte simplu. Puteti descarca formularul 230 precompletat, sau daca aveti deja un formular in alb, notati datele de identificare de mai jos:

  • Denumire entitate non-profit: Asociatia PRO STEM CELL
  • Cod de identificare fiscala al entitatii non-profit: 22150335
  • Cont bancar: RO30 RNCB 0022 0881 6745 0001

Nu va faceti probleme daca nu cunoasteti suma corespunzatoare a 2% din impozit. Va fi calculata de catre organele fiscale. Puteti lasa casuta necompletata.

Potrivit instructiunilor de completare a formularului 230, acesta se completeaza si se depune de catre contribuabili, persoanele fizice care realizeaza venituri din salarii si asimilate acestora, inscriind cu majuscule, citet si corect, datele prevazute de formular. Formularul trebuie depus la registratura organului fiscal de care apartineti (Administratia Finantelor Publice) sau trimis prin posta, cu scrisoare recomandata. Data limita este 25 mai 2017 (data inregistrarii sau a postei).

Venituri din activitati independente sau din alte surse

Daca ati realizat in anul 2016 venituri din alte surse (PFA sistem real, PFA norme de venit, profesii liberale - medic, avocat, notar, expert contabil, arhitect, chirii, castiguri din investitii, drepturi de autor, activitati agricole, etc.), aveti obligatia legala (cu exceptia PFA norme de venit) sa depuneti la administratia financiara o Declaratie privind veniturile realizate de dvs. in anul anterior, formularul 200. Cu acest formular, intr-o rubrica separata, se poate dona 2% din impozitul datorat astfel:

In situatia in care contribuabilul nu cunoaste suma care poate fi virata, nu va completa rubrica "Suma", caz in care organul fiscal va calcula si va vira suma admisa, conform legii.

Daca ati avut si alte venituri in afara de salarii, pe langa formularul 230 trebuie completat si formularul 200.

Lista Administratiilor Financiare este vizibila aici si aici.

Pentru orice lamuriri suplimentare, ne puteti contacta la:

Telefon: 0747.104.358

E-mail: contact[at]prostemcell.org - subiect Campania 2%.

Beneficiile angajatilor si a companiilor locale

Prevederea 2% nu are nici un fel de implicatii legale sau financiare pentru angajatori, ci duce la un climat fiscal transparent, la pastrarea fondurilor de la contribuabili pe plan local si la rezolvarea unor probleme sociale locale.

O companie care isi incurajeaza angajatii sa directioneze 2% din impozitul lor, este o companie responsabila social. Veti contribui astfel la cresterea imaginii firmei dumneavoastra in ochii autoritatilor, partenerilor de afaceri si angajatilor.

Organizatia noastra va poate asigura sustinere in mentinerea unei imagini pozitive si responsabile in societate, prin mediatizarea suportului oferit, mentionarea in orice actiune de amploare derulata, in pliante sau alte materiale publicitare, cat si pe site-ul organizatiei noastre.

Asta-i tot. Iti multumim pentru increderea pe care ne-o acorzi!

O NOUA SANSA | O NOUA VIATA urmareste sa schimbe imaginea neplacuta a dizabilitatii in ceva sexy si atragator. Experiente din scaunul rulant.

Informatii pentru paraplegici, tetraplegici si insotitorii lor, pentru cei care au suferit un traumatism de coloana vertebrala sau alte boli invalidante ale coloanei/maduvei spinarii.

Handicapul este o arta. Este un mod ingenios de a trai
Neil Marcus

Copyright © 2017 ProStemCell.org - All rights reserved.

Top Desktop version