O Noua Sansa | O Noua Viata

Switch to desktop
David Chen, Doctor in Medicina

David Chen

Doctor in Medicina, Programul de Recuperare pentru Traumatismele Vertebro-Medulare, Institutul de Recuperare din Chicago

Traumatism spino-vertebral

David Chen se afla la Institutul de Recuperare din Chicago din 1996, unde este vicepresedinte si director medical al Programului de recuperare pentru traumatismele spino-vertebrale. Din 1993, Chen este director de proiect al Sistemului de Asistenta pentru traumatismele spino-vertebrale din regiunea Midwest (MRSCICS), sponsorizat de Institutul National pentru Cercetare in domeniul Dizabilitatii si Recuperarii (NIDRR) pentru a furniza fonduri federale pentru stabilirea proiectelor inovative de aplicare, demonstrare si evaluare a serviciilor medicale, vocationale si de recuperare care sa intruneasca nevoile celor cu traumatisme spino-vertebrale.

Domeniile de specialitate ale dr. Chen sunt paralizia cerebrala, probleme ortopedice, spasticitate, spina bifida si traumatismele spino-vertebrale. A studiat la Universitatea "Illinois College of Medicine" din Chicago (statul Illinois) si si-a facut rezidentiatul la "Northwestern University Medical School" din Chicago.

O NOUA SANSA | O NOUA VIATA urmareste sa schimbe imaginea neplacuta a dizabilitatii in ceva sexy si atragator. Experiente din scaunul rulant.

Informatii pentru paraplegici, tetraplegici si insotitorii lor, pentru cei care au suferit un traumatism de coloana vertebrala sau alte boli invalidante ale coloanei/maduvei spinarii.

Handicapul este o arta. Este un mod ingenios de a trai
Neil Marcus

Copyright © 2017 ProStemCell.org - All rights reserved.

Top Desktop version