O Noua Sansa | O Noua Viata

Switch to desktop
Allen Heinemann

Allen Heinemann

Profesor, Scoala de medicina din Feinberg, Universitatea din Nord-Vest

Abuzul de substante si Traumatismul Vertebro-Medular

Allen W. Heinemann a lucrat la Institutul de Recuperare din Chicago din 1985, unde este Directorul Centrului Rezultatelor Cercetarii in Recuperare, o unitate de cercetare a serviciilor de sanatate bazata pe recuperare. Este de asemenea Director Asociat de Cercetare la Institutul de Recuperare din Chicago si Profesor in Departamentul de Medicina Fizica si Recuperare, la Scoala de Medicina din Feinberg, Universitatea din Nord-Vest.

Heinemann este autorul a mai mult de 110 articole in publicatii de specialitate si este editorul cartii publicate de Haworth Press, "Abuzul de Substante si Incapacitatea Fizica". Heinemann in prezent cerceteaza serviciile medicale in recuperare, abuzul de substante si traumatismele, adaptarea si modurile de a face fata in urma unei incapacitati, traumatism sau boli, neuropsihologie sau utilizarea metodelor comportamentale de recuperare. Heinemann preda in domeniul serviciilor medicale legate de recuperare, aspectele psihologice in conditii de incapacitate, proiecte de cercetare, statistica si metodologie, medicina comportamentala, neuropsihologie, incapacitatea si abuzul de substante.

O NOUA SANSA | O NOUA VIATA urmareste sa schimbe imaginea neplacuta a dizabilitatii in ceva sexy si atragator. Experiente din scaunul rulant.

Informatii pentru paraplegici, tetraplegici si insotitorii lor, pentru cei care au suferit un traumatism de coloana vertebrala sau alte boli invalidante ale coloanei/maduvei spinarii.

Handicapul este o arta. Este un mod ingenios de a trai
Neil Marcus

Copyright © 2017 ProStemCell.org - All rights reserved.

Top Desktop version