O Noua Sansa | O Noua Viata

Switch to desktop

Prin ce sentimente trec, de obicei, membrii familiei dupa un TVM?

Traducere

Deseori, cei care ofera ingrijire trec prin sentimente de vinovatie sau furie intensa. De multe ori, acestia simt furie pe persoana care a suferit traumatismul. Este un sentiment infiorator, multi nici nu vor sa accepte, si, cu siguranta, nici nu vor sa admita, pentru ca nu este vina acelei persoane. Uneori poate ca este vina lor, poate ca au facut ceva necugetat care a dus la un traumatism. Uneori, poate fi pur si simplu, un accident. In orice caz: "Acum, aceasta persoana mi-a schimbat viata", si exista o multime de sentimente complicate prin care se poate trece. Deci, gama de emotii este uriasa: exista durere, pierdere, furie, vina si speranta. Uneori, oamenii pot ajunge chiar la un simt al aventurii. "Cum o sa fie?" "Care sunt noile lucruri pe care le putem face?" Cred ca pentru cei care ofera ingrijire este important sa-si stapaneasca sentimentele, si, uneori, sa le exprime persoanelor care a suferit traumatismul. In lipsa unui comportament firesc, nu se simte intotdeauna ca sustinerea este reala pentru cei care au suferit traumatismul si nu se simte prea mult ca cineva se afla alaturi de ei.

O NOUA SANSA | O NOUA VIATA urmareste sa schimbe imaginea neplacuta a dizabilitatii in ceva sexy si atragator. Experiente din scaunul rulant.

Informatii pentru paraplegici, tetraplegici si insotitorii lor, pentru cei care au suferit un traumatism de coloana vertebrala sau alte boli invalidante ale coloanei/maduvei spinarii.

Handicapul este o arta. Este un mod ingenios de a trai
Neil Marcus

Copyright © 2017 ProStemCell.org - All rights reserved.

Top Desktop version