O Noua Sansa | O Noua Viata

Switch to desktop

Cum se deterioreaza relatiile in urma unui traumatism medular?

Traducere

Este foarte important ca oamenii sa-si aduca aminte ca dupa traumatism, relatiile existente se bazeaza tot pe relatiile care erau inainte ca acesta sa aiba loc. Problemele existente inainte nu dispar pentru ca exista un traumatism. De fapt, ele se pot amplifica de-a lungul timpului. In ceea ce priveste latura frumoasa a unei relatii existente inainte de traumatism, nu exista niciun motiv ca aceasta sa se modifice. Este important sa va ganditi la relatia voastra in functie de relatia voastra, fie ca este vorba despre o relatie romantica, un parteneriat, o relatie de prietenie sau o relatie cu un alt membru al familiei. Circumstantele relatiei sunt acelea care erau inainte, si nu ne putem astepta sa se intample vreun miracol.

O NOUA SANSA | O NOUA VIATA urmareste sa schimbe imaginea neplacuta a dizabilitatii in ceva sexy si atragator. Experiente din scaunul rulant.

Informatii pentru paraplegici, tetraplegici si insotitorii lor, pentru cei care au suferit un traumatism de coloana vertebrala sau alte boli invalidante ale coloanei/maduvei spinarii.

Handicapul este o arta. Este un mod ingenios de a trai
Neil Marcus

Copyright © 2017 ProStemCell.org - All rights reserved.

Top Desktop version