O Noua Sansa | O Noua Viata

Switch to desktop

Sentimentele de depresie si anxietate se pot imbunatati odata cu trecerea timpului?

Traducere

In ceea ce priveste sentimentele de depresie, anxietate si nivelul crescut de stres, de cele mai multe ori, te poti astepta ca acestea sa se amelioreze, fiindca cu cat mai mult se cunoaste, din ce in ce mai mult se invata, adaptarea e un proces, durerea e un proces. Este de asteptat sa se treaca prin unele dintre aceste sentimente. Insa acestea nu sunt valabile pentru toate persoanele. Trairea sentimentului de depresie sau de anxietate poate fi amanata. Nu inseamna neaparat ca acestea se vor inrautati. Pur si simplu, n-au fost experimentate din plin la inceput si s-au manifestat mai tarziu. Daca simtiti ca simptomele au ajuns intr-un stadiu in care nu le mai puteti controla singuri sau se indreapta intr-o directie nedorita, acesta este momentul in care aveti nevoie sa apelati la un specialist. In cazul in care cunoasteti un psiholog apelati la acesta, iar in cazul in care nu cunoasteti unul, apelati la echipa dvs medicala, la echipa de recuperare care este in masura sa va indrume pentru a discuta cu cineva. Sunt moduri diferite in care anxietatea si depresia se pot trata. Sunt afectiuni tratabile si de multe ori, in cazul afectiunilor medulare acestea sunt abordate superficial pentru ca oamenii cred ca: "Bineinteles ca esti deprimat". Sau: "Desigur ca esti anxios". Ei bine, nu trebuie sa devii depresiv sau anxios fiindca te confrunti cu o afectiune medulara.

O NOUA SANSA | O NOUA VIATA urmareste sa schimbe imaginea neplacuta a dizabilitatii in ceva sexy si atragator. Experiente din scaunul rulant.

Informatii pentru paraplegici, tetraplegici si insotitorii lor, pentru cei care au suferit un traumatism de coloana vertebrala sau alte boli invalidante ale coloanei/maduvei spinarii.

Handicapul este o arta. Este un mod ingenios de a trai
Neil Marcus

Copyright © 2017 ProStemCell.org - All rights reserved.

Top Desktop version