O Noua Sansa | O Noua Viata

Switch to desktop

Ce strategii de solutionare a problemelor sunt eficiente dupa un TVM?

Traducere

Faceti o evaluare a tuturor grijilor, a tuturor de "dar daca" ce va trec prin minte si vor fi foarte multi de "dar daca" la care va veti gandi, apoi intrebati-va: "Care dintre acestea imi poate oferi mai multe informatii?" Sau: "La care dintre acestea pot sa contribui cu ceva ca sa-mi rezolv problemele?" Deci, daca "dar daca" inseamna: "Ce sa fac in legatura cu locuinta?", incepeti sa strangeti informatii despre ce fac oamenii in legatura cu locuintele lor. Pe de alta parte, pot exista "dar daca" si sa nu existe ingrijorari, deci ar putea sa nu existe nici raspunsuri sau sa nu le puteti gasi intr-un timp foarte scurt. "Cum este relatia noastra aratand asa?", "De ce ma voi mai putea bucura vreodata in viata mea?", "Voi mai putea sa muncesc?" Toate aceste intrebari pot fi ingrijoratoare. Pentru aceia care se afla la inceput, este foarte important sa aiba cu cine discuta, sa aiba sprijin, sa asculte ce fac alti oameni sau pur si simplu sa-si impartaseasca aceste temeri. Poate fi de mare ajutor pentru cei aflati in aceasta faza sa inceapa sa scrie un jurnal, sa scrie despre aceste temeri, sa-si scrie intrebarile, sa-si scrie gandurile, sa le elibereze, sa si le scoata din minte si sa le puna pe hartie. Acest lucru, uneori, ajuta sa te simti putin mai detasat. De asemenea, poate fi foarte interesant si util mai tarziu, cand revii si recitesti ce ai scris: "Ia te uita cat de departe am ajuns." "Ia priveste despre ce fel de lucruri imi faceam griji."

O NOUA SANSA | O NOUA VIATA urmareste sa schimbe imaginea neplacuta a dizabilitatii in ceva sexy si atragator. Experiente din scaunul rulant.

Informatii pentru paraplegici, tetraplegici si insotitorii lor, pentru cei care au suferit un traumatism de coloana vertebrala sau alte boli invalidante ale coloanei/maduvei spinarii.

Handicapul este o arta. Este un mod ingenios de a trai
Neil Marcus

Copyright © 2017 ProStemCell.org - All rights reserved.

Top Desktop version