Daniel

Daniel

Fiecare zi de munca creativa este un factor care ma schimba si ma motiveaza sa fac lucrurile tot mai bine. Daca urasc ceva, atunci rutina zilnica este acel lucru.

Imi place munca in echipa, rezultatele vizibile. Admir oamenii optimisti si am o pasiune pentru masini.

Am inteles ca orice este posibil si respect oamenii care stiu sa incurajeze.

Acest produs de calitate permite adaptorului FreeWheel sa fie utilizat pe toate scaunele cu rotile. Dupa configurarea initiala, adaptorul poate fi indepartat cu usurinta, permitandu-va sa pliati din nou scaunul rulant pentru calatorii sau depozitare. Indiferent daca aveti un cadru rigid sau un scaun cu roti detasabile, FreeWheel este biletul de libertate, independenta si crestere a mobilitatii. Cu FreeWheel rotile scaunului rulant sunt ridicate de pe sol, transformandu-va scaunul intr-unul cu 3 roti, astfel incat, pur si simplu, poate sa se rostogoleasca peste orice obstacol: borduri, trasee cu noroi, iarba, pietris, zapada si nisip. 

Instalarea si adaptarea unui Stricker Handbikes la scaunul cu rotile in opt pasi.

NJ1 e-asistent BionX "Power" este un dispozitiv de tractiune pentru scaune cu rotile, cu functie de conducere electrica, asistata electric si manual pentru calatorii lungi. Acesta permite o calatorie usoara si independenta, fara a fi nevoie sa se paraseasca propriul scaun cu rotile. Este stabil si prezinta caracteristici deosebite de manipulare. Are o viteza de pana la 6 km/h. Pentru a mentine sau imbunatati functia cardio, puteti pedala in acelasi timp. In acest sens, exista 4 niveluri de suport: 35%, 75%, 150%, 300% pana la 24.9 kilometri pe ora. Motorul nu necesita intretinere si este disponibil pentru roti de 20'', 24'', si 26". Datorita tehnologiei litiu-mangan, bateria are o raza de pana la 45 km. Acest sistem de tractiune este disponibil cu o frana in spatele pedalei care face operarea de catre tetraplegici deosebit de usoara. Exista, de asemenea, optiunea de a adauga manivele in spate ce pot fi indepartate pentru a manevra inainte si inapoi, confortabil.

Crossway se poate conecta in fata unui scaun cu rotile. Dispozitivul consta intr-o roata mare de 50,8 cm, cu motor electric ce poate urca pante cu o inclinatie de pana la 18%. Bratul de tractiune este conceput pentru excursii mai lungi, cu bagaje. Ghidonul poate fi pivotat pentru a permite transferuri usoare. Crossway merge cu o viteza maxima de sase kilometri pe ora si are o autonomie de pana la 40 km. Crossway este echipat pentru mersul inainte si marsarier. Aceste manevre in spatii stramte sunt garantate datorita cuplarii si functionarii Crossway cu echipamente speciale si este, de asemenea, potrivit pentru tetraplegici.

facebook twitter linkedin YouTube vimeo canal youtube comunitate  

Feedback

Feedback

Parerea ta conteaza!

Profil site

Experiente din scaunul rulant. O sursa de inspiratie pentru noi toti.

Handicapul este o arta. Este un mod ingenios de a trai
Neil Marcus