O Noua Sansa | O Noua Viata

Switch to desktop

Ce trebuie sa invete in primul rand un pacient cu TVM?

Traducere

Este foarte important sa primeasca informatie medicala foarte clara si pe intelesul lor. Vreau sa spun ca trebuie sa intelegi ce este leziunea medulara si cum iti afecteaza corpul astfel incat sa poti sa ai grija de corpul tau. Aici cred ca ajuta daca te vezi ca un student - sa intelegi lucruri despre piele, despre sistemul respirator, despre vezica si intestinal gros. Toate aceste lucruri despre care sperai sa nu fi nevoit sa inveti, dar pe care trebuie sa le intelegi pentru ca daca nu poti sa faci asta, drumul tau spre a-ti continua viata va fi cu atat mai ingust. Daca nu legi aceste piese intre ele, vei da din cand in cand peste mici probleme. Asa ca toate acele informatii medicale, cred, sunt cu adevarat importante, mai ales in fazele de inceput.

O NOUA SANSA | O NOUA VIATA urmareste sa schimbe imaginea neplacuta a dizabilitatii in ceva sexy si atragator. Experiente din scaunul rulant.

Informatii pentru paraplegici, tetraplegici si insotitorii lor, pentru cei care au suferit un traumatism de coloana vertebrala sau alte boli invalidante ale coloanei/maduvei spinarii.

Handicapul este o arta. Este un mod ingenios de a trai
Neil Marcus

Copyright © 2017 ProStemCell.org - All rights reserved.

Top Desktop version